Nye gravidbilder :)

Planen var jo fra starten av å ta bilder hver eneste uke, men når man ligger og spyr døgnet rundt i flere måneder så er det ikke akkurat det som frister mest :-p Jeg tror faktisk jeg hadde spydd bare av å se en sminkekost.

Men det er annerledes nå heldigvis, hehe. Vi tar ikke bilder hver uke, men ca annenhver så jeg har til album senere. Har forresten startet skikkelig fotoalbum-prosjekt her hjemme, både digitalt og fysisk, der planen er å komme fra 2010 til idag før fødsel. Les planen, ikke nødvendigvis målet.

 gravid2

Hver gang tar jeg på meg samme kjolen, som jeg håper skal passe helt til slutt, hehe. Den er veldig stretchy, så jeg håper den gjør det. Dette bildet er tatt i uke 27, mens hvis du ser her kan du se meg med samme kjole i uke 16 🙂 Blir morsomt å sette alle bildene ved siden av hverandre til slutt 🙂 Pga sykdommen jeg har er vi jo også veldig ofte på ultralyd, så jeg har en god tjukk konvolutt med ultralydbilder derfra også. Nesten et eget album bare det.  Selv om det selvfølgelig ikke er en ønskesituasjon å måtte sjekke ting så ofte, så er det jo litt gøy å få følge med nesten annenhver uke fra liten reke i uke 8 til et ekte barn.

Vi tok også noen andre bilder, som ikke var i den kjolen, men i helt vanlige klær:

gravid1

Det er foran en vegg på soverommet.  De andre bildene vi har er jo ute, så jeg ville ha noen foran en «ren» vegg også. Ja, jeg er kjempekravstor, hehe. Men jeg har planlagt hele fotoalbumet i hodet. Så nå må jeg bare ikke få strekkmerker på magen, for det ødelegger alt :-p Neeeida.. joda. Har ingen foreløpig, så krysser fingrene.

Nå er det bare et par av de veldig stretchy singletene mine som passer, så jeg må vel snart ut å kjøpe noe mer klær. Jeg har en gravid-bukse, den som jeg har på siste bildet, som er fra Happy Mum som er helt perfekt nå. Jeg har to fra HM også, men de er så tjukk i stoffet at jeg ikke orker å gå med de nå. Den fra Happy Mum er kjempetynn og dessuten passelig for lille meg, men når man går ikke på nettsiden nå så blir man bare henvist til den internasjonale siden :/ Hadde jeg visst det så hadde jeg jo bestilt mye mer, men visste jo ikke at jeg skulle like den buksen så godt. Gravidgensere og sånt trenger jeg ikke, siden jeg er så lav og til vanlig for liten til XS, så kjøper jeg bare S eller M i vanlige butikker nå 🙂 Men det går jo ikke med bukser… Såå hvis noen har noen tips om hvor man kan kjøpe små gravidklær, så si gjerne ifra!

12 Comments

 1. Asos.com har endel fine gravidklær. Sender gratis og raskt 😉 Buksene mine har jeg kjøpt i USA. Liker ikke hmbuksene jeg heller.

  Sjekk pinterest også om du vil ha tips til gravidbilder. Mye fin inspo 😉

  1. Takk for tips 🙂 Det skal jeg ta å sjekke ut. Drar til Gøteborg i neste uke så tenkte å se om jeg fant noe der først. Jeg passer jo ikke i HMklær til vanlig, så er jo egentlig ikke så rart at jeg ikke gjør det nå heller.

   Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på Pinterest tidligere til det! Jeg bruker jo det til så mye annet.

 2. Hei!
  Så flink du er til å ta bilder!
  Jeg hadde ikke startet bloggen min ennå da jeg var gravid, så jeg har ETT bilde med kul på magen. Det er tatt samme morgen som He ble født:) Bildet er skikkelig stygt og overhodet ikke bloggbart, så det har forblitt på mannen sin mobil.

  Vet du, jeg har faktisk aldri vært inne på bloggen din før, men den er jo kjempefin, så jeg kommer garantert tilbake:) Lykke til videre i graviditeten!

  1. Takk 🙂 Mannen som har tatt disse da, hehe.
   Men tror det bli koselig å ha bildene etterpå, ja, selv om jeg ikke har så mange bilder før sånn uke 16.
   Tusen takk for hyggelige ord om bloggen min 🙂 Har nylig oppdaget din også!

 3. Kjenner til det der å ligge å spy… Jeg var dårlig de tre første månedene av svangerskapet – relativt god i 1,5 måned så ble jeg skikkelig dårlig igjen resten av tia… Men tross alt så gikk de siste månedene ganske fort… Hehe 🙂
  Fint bilde – elsker kjolen 🙂

  1. Det var seriøst helt jævlig. Og jeg syns fyllesyke på 2 dager er fælt! Men men.. det kommer noe litt bedre ut av det enn en fyllekule, hehe. Har vært god i 2 mnd nå, og fått medisiner mot magesyren, så jeg krysser fingrene!
   Takk takk 🙂

 4. Det er så koselig å se magen vokse 🙂 Skal bli så gøy å se en bildeserie etterhvert da! Jeg hadde også en plan om det, men det ble litt mer random iPhone-bilder. Angrer litt på at jeg ikke dokumenterte magen bedre…

  1. 🙂 Ja, tror det blir kostlig å ha etterpå. Heldigvis er mannen snill og ta bilder for meg da, han liker å ta bilder han og altså, men masse posing er han ikke så glad i :-p
   Du får ta masse bilder neste gang! 😉

  1. Takk 😀 Haha, med suppetemusikk ja bakgrunnen? Ja, kanskje 😉 Skal ihvertfall ta et i samme kjolen med baby i armene, det blir jo et artig sistebildet ihvertfall. Jeg må bare få normal mage igjen, satser på at det tar 4 dager :-p

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *