Hobbyrom!

Da har vi endelig fått ordnet hobbyrommet/kontoret mitt! Det er jo egentlig vårt da, men det som er mannen sitt er ca halvparten av bøkene i bokhyllene bare, hehe. Jeg liker jo å lage ting. Og tidligere har jeg kun hatt et sånt skrivebord fra Ikea:

malm-arbeidsbord-med-uttrekksplate__0148191_PE306482_S4

//Malm Skrivebord med uttrekksplate, Ikea //

Da hadde jeg fotoprinteren på uttrekksplaten , skjermen i hjørnet, kuttemaskinen midt på pulten og laserskriveren på gulvet. Alle småtingene mine og papir og sånt hadde jeg i en kommde:

malm-kommode--skuffer__0132189_PE286969_S4

//Malm kommode med 4 skuffer, Ikea //

.. og i en liten bod som er rett innenfor døren på kontoret. Det var ikke særlig praktisk, siden det bare er store hyller i boden og skuffene i kommoden er også veldig store og det blir fort bare mye rot i de. Såå.. når vi først var i gang med å kaste og rydde opp ting i boden og på barnerommet (som skulle tømmes helt), så tok vi like greit kontoret også 😉

Og det ble ganske bra, ikke spesielt dyrt, siden alt er fra Ikea utenom tapeten, og ikke minst oversiktelig og lett å holde orden i!

hobbyrom

Uttrekksplaten ble skrudd av og kastet, og istedenfor satt vi inntill et skrivebord, med skuffeseksjon, som var 2 m langt for å få masse benkeplass!

Det er nesten likt dette, bare med bein istedenfor skuffeseksjon på venstre side siden jeg hadde en fra før med hjul:

linnmon-alex-bord__0199909_PE358590_S4

// Linnmon/Alex skrivebord, Ikea //

Det var ikke plass til en sånn kvadratisk svær (4×4) Expedit hylle (som nå heter Kallax), så derfor gikk vi for en enkel og en dobbel og fikk da 3×4 hyller istedet, og satt inn skuffer i nest nederste hylle på alle. Kommoden står nå på soverommet og passer mye bedre til å ha klær i.

kallax-hylle__0243994_PE383246_S4 kallax-hylle__0243977_PE383239_S4

// Kallax hyller hvit, Ikea //

I tillegg skrudde vi opp tre hyller (to over skrivebordet og en over Expedithyllene), og tre stenger til å henge ting på i hjørnet på skrivebordet.

ekby-jarpen-ekby-bjarnum-vegghylle__0096542_PE236323_S4 bygel-stang__35728_PE126619_S4

// Ekby Jærpen/Ekby Bjarnum vegghylle 119 cm / Bygel stang 55 cm, Ikea //

Det eneste av «oppussing» vi gjorde var å legge tapet:

430002.ashx

//Fioton NW, Flugger Maling //

Tapeten ser mer sølvfarget ut i virkeligheten syns jeg..

Og Vips! Så var hobbyrommet mitt ferdig 🙂

hobbyrom 2

hobbyrom 3

Nå har jeg alt «stæsjet» rett i nærheten, og jeg har god benkeplass til å holde på med flere prosjekter samtidig 🙂 Jeg har tilog med fått satt opp symaskinen på midten av det lengste skrivebordet, men det ble ikke med på bildet. Er ikke heeelt ferdig enda da. Skal nok ha litt finere kurver etterhvert, også må jeg finne en litt bedre måte å organisere alt rundt omkring, men nå har jeg ihvertfall mye mer plass enn jeg hadde tidligere og det er ingenting som haster.

Mannen min kaller det nerderommet mitt da :-p Men han har filmrom, det er også nerderom.

12 Comments

  1. Alt er ikke ordnet enda, men grunnlaget er ihvertfall der, hehe. Har ikke helt funnet ut hvordan jeg skal organisere alt enda. Men har ihvertfall myye mer orden enn jeg hadde 🙂

 1. Så fint det ble! Jeg er ikke sånn hobbymenneske, men jeg kunne godt tenke meg et kontor med masse plass. Men med baby og to ste-døtre blir det ikke plass til kontor for mamsen… 🙁 Hihi…

  1. Takk 🙂 Er ikke sånn veldig tradisjonelt hobbymenneske da, lager mye trykksaker og ting på pcen 🙂 Men det skal jo printes ut og gjøres ting med etterpå, hehe.
   Ja, neste barn så ryker vel enten hobbyrom eller filmrom, hehe. Men vi hadde tenkt at de kunne dele rom da :-p

   1. Hehe – jeg har ofte foreslått at de to jentene som er her bare knappe 50% av tiden kan dele soverom. hihi…:-P Men det synes pappaen er veldig urettferdig når hun ene er 13 og hun andre er 9… Ser jo forsåvidt poenget – men kontor hadde vært inmari praktisk da… 🙂

    1. Haha, ser den. Jeg har en lillesøster som er 3 år yngre enn meg og jeg hadde virkelig hatet og hatt henne på rommet da jeg var 13! Men det var koselig da vi var små da 🙂

 2. Takk for masse inspirasjon til vårt kontor! Nå har vi et gjesterom/kontor/hobbyrom som bare er et sammensurium av ting og tang, og alt er veldig upraktisk. Vi må ha en skikkelig oppgradering! Likte veldig godt alle hyllene dere hadde fått inn, det er så godt når alt er organisert og ryddig 😉

  1. Så hyggelig at du likte det 🙂 Ja, det var sånn vårt var før! Trodde egentlig det var greit med kommode og den lille boden, men det var bare ikke lagd for oppbevaring av papir og småting.
   Vet ikke helt hvordan jeg skal organisere alt enda, men er ihvertfall myye bedre enn det var!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *