Vi får en liten…..

gutt1

kollasj gutt 2

Vi får en liten gutt 🙂 Eller førstepremie som mannen liker å si :-p Neeida, han hadde selvfølgelig blitt like glad for en jente.

Syns litt synd på den tålmodige mannen min som har tatt alle bildene, utenom det av begge to som er tatt på stativ. Men så ble det (331) veldig fine bilder da :)Nå kan jeg begynne å legge ut litt flere bilder på bloggen også, ikke at alt vi har kjøpt er lyseblått altså. Men jeg ville legge ut noen gøye bilder før jeg bare skrev det… «Gender reveal» er faktisk en greie i USA. Noen har egne fester, akkurat som en babyshower. Så gal er jeg ikke.

Magen har blitt mye større de siste ukene. Må si  det er litt uvant, og rart. Det er ikke spesielt tungt å bare gå rundt, men jeg merker det når jeg skal opp av en dyp sofa feks. Akkurat som om jeg er en kjegle. Men jeg har vel det verste igjen, hehe.

36 Comments

 1. Synd at du fronter dette med at blått tilhører gutt og rosa jente.. hadde håpet vi var kommet lenger enn det. Blå er heller ikke guttefarge men originalt en jentefarge, som man på den tiden kalte det men ikke bør gjøre nå lenger.

  1. Å hjelpes meg! Ikke rart det blir krig i verfen når noe så trivielt som et fargevalg kan bli galt. Jeg venter også en gutt, og vet du hva??? Den ene veggen på barnerommet har vi valgt å male blå! Stakkars ungen vil vel bli merket for livet! 😉

  2. Haha, nesten så jeg ikke gadd å svare på det der altså.
   Det er så utrolig mange tema som er viktigere innen likestilling enn at jeg har valgt blå ballonger for å illustrere at vi venter en gutt…Dessuten skrev jeg aldri at det var en guttefarge. Jeg syns ballonger er fine på bilder bare 😉

 2. Han en flink å ta bilder han mannen din altså 🙂
  Gutt er gøy! Men det sier jeg bare fordi det er det jeg har erfaring med 😉
  Å, du. Bruk så mye blått du vil!

  1. Ja, det ble mange fine bilder 🙂 Han var en tålmodig sjel, hehe. Vanligvis er han ikke det altså. Men han er mer fornøyd med å ta bilder enn å bli tatt masse bilder av!

 3. Hihi, det var det jeg trodde! Gratulerer! Dere har masse å glede dere til! (Og du kan også glede deg til den tiden før han synker ned i bekkenet, hehe)

 4. Gratulerer med en liten gutt! Kjempe fine bilder!!!
  Tenkte det var en gutt da du la ut helikopterlampa 🙂

  Lykke til med innspurten!

 5. Gratulerer igjen, det er jammen en spennende tid dere har foran dere:) Vakre bilder, det blir nok noen flotte familiealbum i årene som kommer med to så dyktige fotografer i hus – kjekt!

   1. Tusen takk 🙂 Vi gleder oss veldig!
    Og ja, sånne kommentarer bryr jeg meg ikke så mye om, hehe. Jeg vet at vi ikke lever i et veldig gammeldags og lite likestilt hjem, så det holder for meg 🙂

 6. Åh her var der mange fine gravid bilder ! Gratulerer, hvor langt er du kommet? Her venter me og en gutt, i september 😉 Og du eg tror det blir litt blått her og hehe… Så flink mann du har, som tar så fine bilder ! Finnes ikkje et fint gravid bilde av meg ennå, så kanskje eg må piske han med meg på en fotoshoot. Det er jo så kjekt å ha !
  Ha en fin fin sommer videre 😉

  1. Tusen takk for det 🙂 Kommer ikke til å legge ut termin på bloggen, men er ikke så langt unna deg 🙂
   Ser ikke helt problemet med å bruke litt blått jeg! Har masse klær i brunt og grått og hvitt også!
   Ja, det er kjekt å ha bilder fra graviditeten 🙂 Planen var å ta hver uke, men det har ikke blitt noe av, hehe.
   Ha en fin sommer du også 🙂

 7. Så fine bilder! Hehe, skulle ønske min mann hadde litt mer tålmodighet så jeg kunne få han med på slikt også 😉

  Og gratulerer med en liten gutt. Så koselig! Her kommer det også en gutt, hvert øyeblikk, ettersom jeg er seks dager på overtid 😉

  1. Tusen takk 🙂 Han var faktisk overraskende tålmodig, hehe. Det pleier han ikke være! Men så var alle bildene tatt på rundt en time med kjøring da. Han er ikke like tålmodig når han må være med masse til bildene ihvertfall :-p

   Oi, så spennende! Og deilig å snart være ferdig. Misunner deg der 😉 Lykke til!

  1. Takk 🙂 Vi gleder oss veldig!
   Ja, det blir kjekt å ha bilder å se tilbake på etterpå.. er egentlig sykt å ha så stor mage, hehe. Og større skal den bli!

 8. Ammagaaah, de bildene er fantastiske!! Så aldeles nydelig du er! Og så stas med guttebebiss <3
  (Og til feminist-som-har-bikket-litt-over.. det der er jo strengt tatt turkis!? 😉 )

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *