Inspirasjon barnerom

Jeg har vel egentlig ikke tenkt at dette skal bli en gravid-blogg, men det er jo en «meg»-blogg, så det blir nok litt. Kanskje mye, det vet jeg ikke enda. Jeg har jo ikke skrevet noe om det her før forrige innlegg, så jeg har litt «innabords» som jeg har hatt lyst å blogge om lenge 🙂

Har forresten hatt masse treff her, og fått utrolig mange gratulasjoner på facebook. Og det er jo kjempegøy. Så tuuuusen takk til alle sammen! Mannen min lå forresten og leste blogginnlegget på ipaden i sengen i går kveld, og begynte plutselig å humre og le litt for seg selv. Jeg tenkte han syns det jeg skrev var morsomt, før han viste meg dette:

Skjermbilde 2014-06-07 kl. 17.45.35

Innlegget ligger på fremsiden av femelle, og siden bildet er portrett og ikke landskap så ble det dradd. «Der så du tjukk ut, haha»… og takk kjære :-p  verre skal det bli, men ikke så mye verre håper jeg. Krysser fingrene enda!

Det jeg egentlig ville vise dere var litt hva jeg har sett på av barnerom. Er jo så utrolig mye fint der! Jeg bruker Pinterest mye når jeg skal finne inspirasjon til .. alt mulig egentlig, det ligger seriøst bilder av alt der. Hvis du vil følge meg på pinterest kan du klikke her. Men vil uansett anbefale alle å bruke det egentlig. Jeg har laget «tavler» (samlinger med bilder) over alt fra bursdagsfeiring til julekort til interiør, i tillegg til egne med mine bilder.

Bildene under er hentet fra Pinterest.

barnerom inspirasjon 2

barnerom inspirasjon 1

Vi har (endelig) klart å rydde ut av roterommet som skal bli barnerom, og så har vi fylt det igjen med ting vi har kjøpt og arvet :-p Men før vi begynner å sette ting på plass skal ihvertfall en vegg males i rosa/blått (kommer nok til å skrive kjønn på bloggen etterhvert, men et steg av gangen, hehe). Jeg syns det fort kan bli litt voldsomt med hele rommet i en av de to fargene, og hvis man senere får et barn av motsatt kjønn og de to skal dele rom, så er det jo ganske mye som må males om. Dessuten er grått og brunt ganske fint også, så det blir nok en blanding av litt av hvert 😉

Jeg gleder meg ihvertfall til å begynne, og til å lage masse gøy som kan henge på veggen!

8 Comments

 1. Høres ut som du begynner å få planene klare! Enig med deg at det kan bli mye med et helt rom i rosa/blått. Håper du deler mer – det er koselig å høre om forberedelser og barn 🙂

  1. Ja, det er ganske mye som er klart allerede 🙂 Og ja, det blir nok en del om det på bloggen fremover, hehe. Men blir jo fort sånn da. Er jo det som er størsteparten av livet mitt nå.

 2. Smart å velge en nøytral farge på soverommet og heller ha rosa/blå møbler eller innslag i tekstiler etc. Pinterest er fantastisk, bruker det når jeg planlegger bryllup i disse dager 🙂

  1. Vi har malt en vegg i farge, så blir resten hvitt 🙂 Det tar ikke så lang tid å evt male over eller legge tapet over hvis vi vil det senere.
   Åå, skal du gifte deg? gratulerer, så gøy 🙂 Giftet oss for 2 år siden, men det var kjekt å planlegge 🙂 Litt greit at vi er gift før dåp, ellers kunne det fort blitt mini-bryllup, hehe.

 3. Vi har fremdeles ikke noe barnerom. Stakkaren sover på hjemmekontoret enda… Hihi… Men jeg håper å få laget rommet hans fint ila høsten. 🙂

  1. Hehe, det må nok vår nr 2 ihvertfall :-p Har 4 soverom, men bare 1 ledig. Er kjekt å ordne til da 🙂 Litt lettere å gjøre til en gutt dere har, og ikke et barn som kommer. Vi aner jo egentlig ikke noe om hva vi trenger!

  1. Hi hi, ja det blir nok en del om det etterhvert 🙂 Må få kjøpt klesskap først ihvertfall, for nå ligger det klær i poser på hele rommet, både kjøpt og arvet. Ellers har vi faktisk snart det meste vi trenger av møbler og utstyr.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *