Skal jeg fortelle dere noe? :)

gravid2

// Vil du høre en hemmelighet? / Om et par måneder blir vi flere 🙂 //

Er faktisk ikke så alt for lenge igjen.. selv om det føles som en evighet og jeg hater alle som sier graviditeten deres går så fort. Jeg har vært veldig frem og tilbake om jeg skal skrive noe om det på bloggen i det hele tatt, ikke fordi jeg ikke skal dele ting her, men det er jo ganske kjipt hvis noe går galt.

Jeg har jo også ventet veldig lenge med å si det til noen. Familien fikk vite det rundt uke 15, mens de fleste venner og noen på jobben måtte vente til jeg var 5. mnd (og en del på jobben vet det enda ikke…) :-p Jeg syns egentlig det er ganske privat. For meg er det å fortelle om graviditet som å fortelle at man har en soppinfeksjon, bare at reaksjonen (heldigvis) er litt annerledes. Nå er det ikke så veldig mange jeg pleier å fortelle om soppinfeksjoner, men etterhvert så må man nesten si til folk at man er gravid. Selv om aller helst ville jeg vente til etter den var kommet, men det fikk jeg ikke lov til av mannen, hehe. (Er jo selvfølgelig litt andre grunner enn at jeg syns det er veldig kroppslig å snakke om at jeg har ventet lenge, men alt ser veldig fint ut nå altså 😉 ).

Jeg begynte å skrive på et innlegg for sånn en måned siden, men det turde jeg ikke legge ut. Men her er noe av det jeg skrev:

Jeg har egentlig ikke fått sånn voldsomt med mage. Jeg ønsket meg en sånn «fotballfrue-mage», og det viser jo egentlig bare at hvis man ønsker noe hardt nok så får man det (jeg håper alle skjønner at dette bare var tull). Liten mage, har ihvertfall for min del ikke noe med trening å gjøre siden jeg ikke hadde en eneste magemuskel før graviditeten. Men et svangerskap er jo en gylden anledning til å slippe å holde inn magen mere, selv om den ikke er særlig større enn etter et godt måltid eller med luft i magen ellers 😉

Sånn uken etterpå, våknet jeg plutselig opp en dag med mage. Så kanskje magemuskler har noe å si likevel. Men det er fortsatt sånn at jeg kan ta på meg en litt stor topp eller genser og ikke være «den gravide» hele tiden. Det er ganske befriende. Og alle unntatt en av de jeg spiser lunsj med er gutter, så de snakker ikke om sånt hele tiden. Eller kanskje fordi jeg har sagt at det er kjedelig å snakke om, hehe. Men jeg må si det er veldig greit å ha en på jobben som nettopp har gjort det å snakke med.

Så… «Jeg heter Ellinor og jeg er gravid»… første steg er å innrømme det 😉

IMG_4187

27 Comments

 1. Næmmen!!! Gratulerer så mye!! 😀 Jeg hadde en mistanke da du holdt deg unna bloggen en stund, men syntes det var litt frekt å spørre. Så gøy da! Og folk opplever graviditetene så forskjellig, men du kan jo trøste deg med at det til slutt blir veldig bra 🙂

  1. Tusen takk! Hehe, du er ikke den eneste 🙂 Ja, jeg håper jo det går veldig bra til slutt. Tør ikke helt å glede meg skikkelig enda, men sånn er jeg med alt 🙂

 2. Åååå, så gøy! Gratulerer så masse 🙂
  Det er forresten bra at folk reagerer forskjellig på graviditet og soppinfeksjon…;-)

 3. Grattis! Jeg syntes IKKE at graviditeten min gikk spesielt fort… Var ganske lei bare litt over halvveis i svangerskapet – men så var det jo såååå verdt det da jeg fikk en liten gutt for – ja nesten ganske nøyaktig – ett år siden. Du ser veldig fin ut med magen din da 🙂 Lykke til fremover. 🙂

  1. Hehe, godt å høre at det er andre også 🙂 har vært lei lenge allerede, men ja så lenge det kommer noe bra ut av det så får det heller gå greit 🙂
   Tusen takk!

 4. Så flott du er! Jeg kjenner meg litt igjen, var vel ca 6 mnd på vei da jeg offentliggjorde at Mini var på vei. Jeg syntes det var helt fjernt at alle skulle drive å snakke om at jeg var gravid, men det er vel bare slik det er. Det er forresten bare fint å ikke ha så himla masse mage, da blir nemlig bukser og slikt passelig igjen etter fødselen. Da jeg var 7-8 mnd på vei turte ikke folk å spørre om jeg var gravid – selv om jeg hadde tettsittende tøy på meg.
  Bare nyt det så godt du kan;)

  1. Tusen takk 🙂 Ja, det er litt sært å drive å snakke om hele tiden. Derfor er det litt greit å kunne gjemme seg i en stor genser og så er det ingen som ser det. Men det er litt i grenseland hvor godt det går lenger hehe.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *