Garden party bloggtreff på Maxbo

vann med sitron

Forrige uke var jeg på hele TO bloggtreff! På torsdag var det duket for Garden Party hos Maxbo på Vækerø i Oslo, og jeg var kjempeheldig som fikk være med å et så flott opplegg og møte så mange hyggelig bloggere.

foredrag

Vi fikk høre på flere flotte foredrag. Her er Lisbeth Larsen fra Jotun som snakker om farger. I tillegg kom også Handal Wendelbo fra Borge Tapet. Temaet for kvelden var jo Garden Party, og nå har jeg skikkelig lyst å sette i stand terassen og hagen vår, men det er vel egentlig et par ting på listen før det, hehe.

Maxbojentene hadde pyntet opp butikken for oss, i tillegg var det et par bloggere som var invitert til å lage en styling hver med tema Garden Party.

garden party maxbo1 garden party maxbo2 garden party maxbo3

I tillegg fikk vi en diiiger goodiebag som jeg hadde vondt i armen av dagen etterpå, hehe. Den inneholdt tapetprøver, masse gøye blader, en vannkaraffel, marmorbrikke, tekopp, en plante, noe frø, en malingskost og litt diverse andre småting man trenger for å pynte opp inne eller ute 🙂

garden party maxbo4 tapetprøve borge

Jeg tør ikke ta bilder av folk jeg ikke kjenner, så derfor var det bare bilde av foredragsholderne på mitt kamera, hehe. Men det var andre mennesker også altså. Og alle var overraskenede hyggelig! På siden til Norske Interiørbloggere kan du lese mer om treffet (og se bilder av mennesker).

20 Comments

 1. Såå kos det så ut!
  Det kræsjet dessverre med ett annet event jeg skulle på. Hvis ikke så kunne vi jo hilst på hverandre.

  Det så ut som en fortreffelig aften 🙂

  Happy tirsdag <3

  1. Ja, jeg så det på instagram 🙂 Synd du ikke kunne komme! Hadde vært veldig hyggelig å hilst på deg, men så ut som om det var ganske kjekt der du var også 🙂

   Tusen takk for hyggelig hilsen!

 2. Så misunnelig! Jeg skulleville gjerne også dra på bloggtreff, men enten så er det ingen her i byen eller så får jeg ikke høre om de…
  Med andre ord høres det ut som du har hatt det trivelig 🙂

  1. Har bare vært på 2 da, hehe. Det er de to jeg har lagt ut bilder fra. Er nok litt lettere i Oslo, siden det er der det meste skjer virker det som. Men jeg er jo langt ifra med på alt!
   Ja, det var veldig kjekt 🙂

 3. Jeg har enda ikke vært på bloggtreff, men jeg har truffet flere bloggere;D
  Dette så veldig kjekt ut, masse fine bilder også – tross mangelen av mennesker!

  1. Disse to jeg var på denne uken var de første jeg var på. Har ikke møtt noen bloggere utenom, men det var veldig koselig 🙂 Håper på å få delta på mer!

 4. Som svar på din kommentar inne hos meg: Ombre er jo en forsiktig måte å tilføre litt farge på, jeg gleder meg til å se hva du velger! 🙂 Veldig hyggelig å hilse på deg på Maxbo, jeg håper det byr seg flere anledninger! Klem, L

 5. Hei søte du! 🙂

  Neimen . . Jeg visste ikke at du deltok på bloggtreffet på Maxbo. Du må hilse på meg neste gang vi er på samme treff, selv om det er litt småskummelt og jeg blir litt sjenert. 😉

  Ja, det var et flott treff – Det viser du med dine fine bilder! 🙂
  Ha en kreativ og herlig uke <3 Håper at vi sees snart igjen . .

  *klem fra Heidi*

  1. Hei 🙂
   Oi, nei jeg visste ikke at du var der heller! Ja, det skal jeg absolutt gjøre 🙂 Jeg hadde aldri møtt noen der før, så det ble veldig mange ansikter, hehe. Håper vi sees igjen en annen gang da:)

   Klem fra meg 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *