Litt nytt i hjemmet

lyslenke

Jeg var så heldig å få to gavekort på Illums Bolighus til bursdagen min for noen uker siden 🙂 På fredag var vi i Oslo og da stakk jeg innom for å bruke de. Men jeg fikk helt jernteppe når jeg stod der enda, og kom ut igjen med bare en ting, hehe. Det var en lyslenke, som foreløpig ligger oppi en lysestake. Den havner nok i et vindu til slutt. Jeg tror den er engangs også, for det ser ikke ut som om man kan skifte pærer på den. Men se så fin den er da.

Jeg har aldri vært noe særlig flink til interiør, men jeg har jo lyst å ha det fint hjemme. Det begynte litt i den forrige leiligheten min, den var bare min, og det er noe annet å eie enn å leie. Nå har vi (rekke)hus og mannen bryr seg ikke så veldig om sånt, annet enn ting han sier nei til (dining sofa feks, det er han helt mot. Sitte i en sofa og spise middag liksom, og så flaut for de som må sitte ved siden av hverandre…). Så derfor går det litt seint med innredning her.  Jeg har tenkt lenge at jeg skal kjøpe gardiner til kjøkkenet, bare ikke kommet så langt.

Jeg kjøpte noen rammer på Åhlens også. Det som er greit med å ha alle mulige printere hjemme er at man kan bytte i rammene når man vil. Jeg ville ha noe tekst i den ene rammen ihvertfall. Den andre har jeg ikke bestemt meg for enda. Så den står fortsatt tom.

Litt nerdete humor må til også 🙂 Hvis du ikke skjønte det så er det ikke så farlig. Jeg tror ikke jeg skal forklare det (mer enn det som står på bildet), for du kommer ikke til å syns det er noe morsomt. Du kommer til å si : Åja….og se litt rart på meg. (ja, jeg har gjort det før). Jeg har printet ut på matte fotopapir (Epson Archical Matte), siden jeg har en fotoprinter som kan printe på både matt og blankt papir. Men hvis jeg skal bytte kommer jeg nok bare til å ta det på laserprinteren, og heller spare det dyre papiret til matte svart/hvitt-bilder (og ikke kaste det bort på tekst).

pi på veggen

Rammene fra Åhlens er 30×40 cm utenpå, og et A4-ark inni. Det er jo ikke vanlig foto-størrelse, men passer veldig bra for å ha tekst i da 🙂 Det kan man feks lage i Word, men jeg lagde det i iDraw… fordi jeg kan… og fordi jeg er nerd.

Jeg mangler fortsatt noe til den siste rammen, så hvis noen har noen forslag blir jeg veldig glad for det 🙂 Det trenger ikke være tekst, det kan være noe svart hvitt bilde eller figurer, og det trenger absolutt ikke være så nerdete som det jeg har i den andre, hehe.

4 Comments

 1. Herlig nerdete! 😀
  Tusen takk for hilsen inne hos meg. Ville bare si det at tålmodigheten når det gjelder strikking ikke akkurat er på topp hele tiden for meg heller. Når jeg må strikke to like av noe, så mister jeg motivasjonen totalt. Så at du strikker pulsvarmere er mye bedre enn jeg som begynner på en genser. 😉

  1. Ja, jeg ville ikke bare ha sånne klisjeting på veggen 🙂 Eller jeg har jo ikke funnet på det som står selv da, men er ihvertfall ikke så mange som har det.

   Jeg har litt planer om å begynne på et strikketeppe med mønster.. men jeg er litt i tvil om jeg får det til, hehe. Jeg liker jo å gjøre kreative ting, men akkurat strikking får jeg ikke like godt til.

 2. Liker lyslenken, ikke så ulik den jeg hadde på bordet i A sin konfirmasjon. Lurt å legge de i en vase, det tror jeg at jeg skal prøve. For nå ligger de pakket bort – jeg fant ikke et sted jeg ville ha de;D
  Liker godt print, og ekstra godt de som forteller litt om den som bor i huset. Slik ditt gjør:)

  1. Ja, det er litt gøyere å finne på noe som ikke alle har 🙂 og som sier noe om oss, og aller helst er litt morsomt, hehe. Har begynt å hamstre inn rammer, så nå må jeg bare printe ut bilder og tekst som jeg kan ha i dem.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *