Bryllupstid

Det er så mange bloggere som har begynt å planlegge bryllupene sine til sommeren at jeg får helt lyst til å gifte meg på nytt!

Vi fikk en liten «mimredag» på lørdag da vi stilte opp som modeller til et bilde som skal trykkes til en sak til en avis i neste uke. Så på lørdag var det å kle seg i full brudestas, med skibukse under, hehe. For bildene skulle taes ute. Mens vi ventet hjemme på at fotografen skulle finne riktig location i nærheten av Ski Middelalderkirke var jeg livredd for at noen skulle ringe på. Hvis det var noen som skulle selge noe hadde det ikke vært så gale, da hadde de bare følt de kom på et skikkelig dårlig tidspunkt. Verre om det var noen av naboene.

Desktop

Det var iskaldt ute, men jeg har sett resultatet og det ble dritbra 🙂 Gleder meg til å vise dere det når det har gått i trykken.

Så da stod vi der, i flere minusgrader og en gigantisk blitz som du ser på bildet nede til høyre. Folk smilte og vinket når de kjørte forbi. Lurer på om de trodde vi hadde giftet oss den dagen.

Må innrømme at jeg syns det var litt gøy å ta på meg brudekjolen igjen 🙂 Den var litt trangere enn sist, hehe. Jeg mener jo  at man burde invitere til utkledningsfest sånn hvert 3. år, så kan alle ta på seg brudekjolen sin igjen og være prinsesse i noen timer. Men fotomodell funker også, hehe. Jeg syns det var litt gøyere enn mannen syns det var..

17 Comments

 1. Åh, du hadde jo så fin kjole! Jeg skulle gjerne giftet meg på nytt, for jeg likte ikke kjolen min, og så hadde det vært fint om jeg kunne giftet meg mens jeg ikke var gravid 😉

  1. Takk 🙂 Uff, ja blir nesten litt flau av å tenke på det nå tilogmed hehe. Møtte jo naboen utenfor. Men da satt jeg inni bilen med vinterjakke og kunne forklare litt før jeg kom ut :-p

 2. Så morsomt å få være med på da! =) Jeg synes det er supermorsomt å se programmer med brudekjolejakt på tv, men kunne nok aldri gjort noe sånt selv. Iallefall ikke et stort bryllup med fult av folk og ingen hvil kjole, hehe

  1. Ja, var veldig gøy 🙂
   Jeg er litt gammeldags og jentete sånn sett, hehe. Hadde en god blanding av veldig tradisjonelt og veldig amerikansk bryllup :-p Men et bryllup skal jo være det man har mest lyst til selv.

 3. For en nydelig kjole og ei vakker «brud» – gleder meg til å se resultatet:)

  Greit at det ikke banka på døren mens du sto der i brudestasen, men det hadde jo blitt en god historie da;)

 4. Resultatet var kjempebra ja! Tøft gjort å stille opp på slikt, spesielt midt i vinter og snø-kulda! 🙂 Kan tenke meg det var stas å ta på seg brudekjolen igjen, gleder meg til den dagen jeg får de samme følelsene selv 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *