Dagene flyr!

Jeg så plutselig at de siste innleggene mine har startet med at dagene flyr :-p Jeg så det før jeg skrev overskriften altså. Men de gjør det! Litt rart egentlig, siden jeg alltid gjør mye mer i sommerhalvåret enn jeg gjør i vinterhalvåret. Jeg er et sommermenneske, og jeg haaaater kulde. Jeg kjøpte meg nettopp skibukse, ikke fordi jeg står på ski (for det gjør jeg ikke) men fordi jeg skal kunne komme meg til jobb uten å hate hele verden på veien.

Jeg fant også noen votter det stod «garantert å holde deg varm ned til -15 grader», de ble mine med en gang. De har tilogmed sånne løkker man trer handene inni, sånne som er på barn sine! Jeg syns de var genial, så glemmer jeg ikke vottene mine når jeg sovner på toget. Jeg viste de til guttene på jobben, og han ene sa: Sånne har jeg og, det er så greit når jeg mister de i heisen! Jeg så litt rart på han og sa: Fordi du ikke gidder å plukke de opp…?       Og så lo de av meg, fordi han mente SKI-heisen. Jeg mener det ikke var selvforklarende. Dessuten har vi kontor i 2. etg, så bare at han tok heisen en etg vitnet i tilfelle om latskap.

IMG_2016
SAAAAAAAVN

Jeg trenger virkelig sommer og sol snart… Mannen har fått konferanse i Hawaii i år! Jeg har jo som tradisjon å dilte etter, hehe. Som på bildet over her, hvor jeg ligger og soler meg i Orlando, mens han er på fysikk-konferanse. Jeg var i DisneyWorld også, fikk også «navneskilt» :-p

IMG_1994

Vi ble igjen en uke etterpå så han fikk kost seg litt også altså, hehe. Men det ble MYE reising i fjor, annenhver måned var vi utenlands. I tillegg ble det både Bergens- og Stavangerturer, og besøk til en venninne i Kristiansund. OG all reisingen i jobben, som i grunnen var Stavanger og Kristiandsund/offshore det også, og noen turer til Trondheim. Jeg kommer sikkert på noe mer hvis jeg tenker meg opp. Jeg husker spesielt en uke hvor jeg var onsdag til torsdag i Trondheim, fredag-søndag i Bergen, mandag Sandefjord, tirsdag Stavanger og så onsdag Trondheim igjen. Men da var det standup, privat, jobb, jobb og jobb..

Men jobbturene betaler jeg jo ingenting for da :-p Det tjener jeg bare mer penger på (mest på offshoreturene selvfølgelig), for poenget var jo egentlig, før jeg fjaset meg overtrøtt vekk, at det er masse ting jeg har lyst å bruke penger på i huset også. Vi har nesten ingenting på veggene enda. Så jeg kan jo nesten ikke ta noen fine interiørbilder av hjemmet vårt :-p Det er egentlig mest fordi det er rotete… Men vi har en tallerkenhylle, så når det er ryddig på spisebordet og kjøkkenet kan jeg ta bilde der:

1536741_10153752203850174_1392004541_n
Vi trenger gardiner på kjøkkenet også…Eller en tur til Hawaii!

Det ble bare instagram-bilder i dette innlegget, og virkelig som kategorien tilsier: Bare fjas 😉 Nå må jeg legge meg, hehe.

God natt 🙂

16 Comments

 1. Herlig innlegg! Liker måten du skriver på :p Jeg slenger meg gjerne på fysikk-konferanse i Hawaii! Trenger litt sol og varme snaaaart… Men det får bli når jeg er ferdig med skole, har fått meg jobb og kan ta meg litt ferie 😛 Haha, så om en million år eller noe sånt da kanskje?

  1. Takk for det 🙂 Hehe, ja vi får se… Har tenkt på New York og Spania også… og å bare bli hjemme, hehe. Ja, det er en av fordelene med å jobbe 🙂 Man har ferie og feriepenger, men mindre fritid :/

 2. Deilig med mye reising! Jeg ser fram til 2 uker på Kreta til sommeren og muligheten for to uker i Spania til høsten er absolutt til stede! Yay!

  For et fint kjøkken du har!

  1. Takk for det 🙂 Mangler egentlig bare gardiner på kjøkkenet, men resten av huset mangler det mer, hehe. Er 1 år siden vi flyttet inn da, men ting tar tid!
   Høres deilig ut med Kreta og Spania 🙂 Svigerfar har hus i Spania, så mulig vi tar en liten tur dit 🙂

 3. Det var mye reising på kort tid… Jeg elsker å sitte i sofaen hjemme om jeg bare får meg et par tre turer i løpet av året 🙂
  Interiør kan man jo ta etterhvert. Viktig å bruke litt tid på det så man finner det rette har jeg hørt 😉

  1. Har egentlig reist masse de siste årene, og det har vært helt fantastisk. Men jeg har bare ikke lyst at huset skal bli ferdig når vi flytter :-p Det ble forrige leiligheten min nemlig… Men så er det jo så gøy å reise!

 4. Hvorfor har jeg ikke sett bloggen din før! Jeg ble jo i så godt humør av å lese den 🙂 takk for hyggelige kommentarer hos meg. Håper du har ei magisk helg i vente. Klem

 5. Er dårlig med reising her er jeg redd for. Siste to årene har det vært dårlig med ferie sånn generelt – men det er en helt annen sak;)

  Det bildet av utsikten fra kontorvinduet mitt er tatt med mobil. Jeg har ikke hatt med meg kamera ut siden jul – kanskje en tanke å legge det i veska igjen! Innendørs har det fått prøvd seg en stund og jeg er ganske fornøyd, litt uvant å bruke innstillingene på skjerm men jeg venner meg til det og:)

  Fin lørdagskveld til deg
  Hanne:)

 6. Så flink du er til å skrive – et virkelig herlig innlegg og jeg smiler her jeg sitter 🙂
  Ja, utenfor er det vinter, men selv om jeg også er aller mest glad i vår og sommer, så synes jeg faktisk det er supert ute nå – jeg er glad i årstidene vi har her hjemme.

  Ønsker deg en fin søndag!!

  Klem fra Hildegunn

 7. Fantastisk med jobs der betyder man kan rejse ud i verden. Min mand har arbejdet meget i Asien så der er også blevet til ture både til Singapore, Bangkok, Macao, KL og flere. Uhh, nu får jeg total udlængsel! Vi har boet i Singapore i 3 år og savner det til tider.
  Tak for kommentar hos mig, sødt af dig!!! Jeg har fødselsdag 3. april. Hva med dig?

 8. Hei på deg! 🙂

  Du er virkelig heldig som reiser så mye. Hawaii høres helt fantastisk ut!
  Jeg liker skrivestilen din – Takk for at du la igjen en koselig kommentar hos meg slik at jeg fikk besøke din blogg.

  Ha en herlig uke <3
  Klem fra Heidi

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *