Bursdagstid!

Dagene flyr for tiden! Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å ha full jobb, trene hele tiden, lage mat fra bunnen av, ha barn OG blogge! Jeg har full jobb, det må jeg jo, he he. Jeg lager rask mat i hverdagen, og heller mer omfattende i helgene, får trent en og annen gang (som i dag, men da er jeg så trøtt at jeg egentlig ikke vet hva jeg skriver nå :-p), jeg får ikke blogget flere ganger om dagen som jeg jeg skulle gjort, og jeg har ikke barn en gang, hehe.

Jeg er litt i bursdagsmodus for tiden. Mannen har bursdag i helgen og samme dag skal jeg i 30årsdagen til en venninne som jeg skal lage pynt til kaken til :)Men til mannen skal jeg lage både kake og pynt altså :-p Heldigvis har han bursdag på en lørdag. Ellers måtte han fullført kaken selv.. det har han ihvertfall måtte gjort de siste årene når han har hatt bursdag i hverdagen. Det er sånn som skjer når jeg setter igang store prosjekter for seint om kvelden.

I tillegg har jeg som sagt begynt så smått å planlegge min egen 30årsdag, og begynt å bestille ting på Ebay 🙂 Det kommer egne innlegg om det etterhvert altså. Det er jo min første store runde dag! Eller 20 var jo egentlig det, men da har man jo ikke selskap. Man kjøper sprit.. og går på byn.

Mannen får en Liverpool-kake. Jeg har ikke heelt bestemt hvordan det skal se ut enda. Men jeg har fått tak i spiselige logoer som jeg skal hente imorgen. Da var det ikke vits i å holde det hemmelig lenger, for det er på Stovner og dit tør jeg ikke dra alene. Oslo er kjempeskummelt alene. Jeg beveger meg bare i en radius på ca 300 meter fra togstasjoner :-p Her er litt bursdagsinspirasjon ihvertfall 🙂 Litt forskjellige temaer, men så er det til 3 forskjellige bursdager 😉

 Alle bildene er hentet fra Google.

Bursdag-001

 Blir morsomt å se hva det blir til av den Liverpool-kaken ihvertfall, det blir jo det største prosjektet denne helgen og ikke like safe som papirprosjektene mine, hehe. Til venninnen min tenkte jeg å lage mini-vimpel og et skilt med alderen til å ha på kaken, og hvis jeg får tid, noen blomster i marshmellowsfondant 🙂

6 Comments

 1. Jeg forstår heller ikke hvordan folk får tid til alt… Jeg begynner i jobb på mandag så da tenker jeg det blir travlere her, men jeg gleder meg til begynne å jobbe altså 🙂
  Du er så kreativ – kakekreativ denne gangen 🙂 Håper vi får se bilde av kunstverkene!

  1. Grattis med ny jobb! 😀 Så spennende. Hva skal du jobbe med?

   Selve kaken til venninnen min skal hun lage selv, jeg lager bare pynten. Liverpool-kaken blir det bilder på bloggen hvis den blir vellykket, hehe. Eventuelt hvis den blir ekstremt mislykket sånn at det blir morsomt.

   1. Jeg skal jobbe som serviceingeniør – altså hjelpe kunder pluss litt feilsøking og reparasjon. Min første jobb innen utdannelsen, så det blir spennende! Har en bachelor i elektronikk.

    Det viktigste er uansett at kaken blir god 😉

    1. Så spennende 🙂 Ja det er litt gøyere å jobbe med noe som er relevant for utdannelsen sin! Jeg var heldig og fikk jobb med en gang, men det er jo veldig opp og ned det der.
     Lykke til 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *