Vinner av januar-giveaway!

Oi, så tiden flyr! Denne helgen har jeg vært sosial hver dag faktisk 🙂 Og idag er pappa på besøk fra Bergen. På fredag spiste jeg middag med en venninne i Oslo, på lørdag med en annen venninne og på søndag fikk vi besøk. Så lite husmoraktiviteter, men veldig koselig 🙂

Vi fikk også gått oss en tur i mørket i snøen, og tatt noen bilder. Vi hadde med oss stativ ut, det er egentlig litt flaut. Eller det er egentlig bare flaut når man tar bilde av seg selv og det jogger folk forbi som begynner å le :-p Men sånne «par-selfies» blir sjelden bra.

Her er to av bildene vi tok:

SONY DSC
// manuell fokus / ISO 200 / f10 / Lukkertid 3.2 s / stativ / redigert i aperture //
SONY DSC
//manuell fokus / ISO 800 / f1.4 / Lukkertid 1/10 s / stativ / redigert i aperture //

Jeg sa vi tok et forsinket julekort :-p I Ski, ihvertfall uti skogen snakker man med de som går forbi.

Men NÅ skal jeg trekke vinneren av månedens give-away 🙂  Så kjekt at folk ville være med! Jeg har skrevet ned alle loddene (også de som hadde 2 🙂 ) i et excel-ark så de har nummer, og bruker Random.org til å trekke et villkårlig tall.

Ooooooog… vinneren er……..Hanna!!! Gratulerer 🙂 Send  meg adressen din på spesiellinor@gmail.com så sender jeg de i posten 🙂

For de som ikke kjenner Hanna så er hun en kjempesøt jente som har bloggen Hanna i Drømmeland.

14 Comments

 1. Kjempefine bilder da 🙂 så verdt å bli litt flau 😉

  Tiden for fine vinterbilder, bare så grusomt tiltak å komme seg ut…

  Fortsatt fin uke 🙂

  1. Hehe, sant det 🙂
   Ja, det er et sinnsykt tiltak. Men gode vinterklær hjelper på 🙂 Det var mannen som klarte å dra meg ut likevel.

   Fortsatt fin uke til deg også!

 2. Fine bilder! Jeg elsker skogsturer i skumring og mørket. Det er så friskt, stille og stemningsfullt!
  Takk for fine ord hos meg. Jeg likte refleksjonene dine.
  Fin uke til deg

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *