Månedens give away! – Merkelapper av tavlefolie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg har skjært ut noen fine merkelapper av tavle-folie. De kan festes på feks krukker på kjøkkenet (som på bildet), på bøker eller esker.

De fester på alle harde overflater, og de kan flyttes rundt på og brukes på nytt! Man skriver på de med kritt eller «krittblekk».

Jeg gir vekk en pakke på 5 stk, og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget 🙂 Du får ekstra lodd ved å like facebook siden min, eller ved å legge ut bilde på instagram og merke det med @spesiellinor. Det siste kan du ikke gjøre hvis du har privat profil desverre, siden da ser jeg det ikke.

Konkurranse går frem til mandag 20. januar.   Ps: Hvis du ikke orker å vente så lenge, kan du også kjøpe disse i butikken min på Epla 😉

Her er bilde du kan bruke på instagram:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12 Comments

 1. Takk for hilsen inne hos meg !

  Da fant jeg også deg, og har nå lest meg litt nedover her,
  artig blogg du har og sååå fine bilder du tar 🙂

  Hilsen Helen (i Italia)

 2. Hei

  Takk for hyggelige ord hos meg.
  Det blåser godt hos oss også;) Ikke storme, da, som hos dere. Men så deilig med sollyset. Trengte virkelig en slik dag etter mye nedbær;)
  Fine etiketter! Blir gjerne med i trekningen din.

  Håper du får ei fin helg
  Klem Tonje

 3. Disse var fine – jeg deltar 🙂

  SV:Jeg har ett veldig bra kamera, ett nikon d800. Her kan jeg ha iso helt opp i 6400 før det blir kornete.

  Jeg anbefaler D7000 på det varmeste, da jeg har eid dette selv, men hadde jeg vært deg hadde jeg kjøpt D7100 med en gang. Oppgraderingen er syk bra og vil gjøre at du har kameraet lenger før du vokser fra det. Min d800 er bygget på D7000 og er ett fullformatkamera og jeg bare eeeelkser det ♥

  Happy helg!

  1. Så koselig 🙂

   SV: Hadde visst skrevet feil modell ja, hehe. For det var et fullformatskamera jeg så etter! Vi har et Sony kamera nå, alpha 300, og det har jeg vokst fra for lenge siden. Men jeg har lyst å bytte til Nikon eller Canon, og da hadde Nikon sitt d600 fått bedre anmeldelser enn Canon 6D, så da blir det det 🙂 Vi må jo starte «på nytt» uansett, men Sony kameraet hadde mannen med seg inn i forholdet, så det fikk ikke jeg velge ut.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *