Hvofor har vi tørre greiner i en vase?

..var spørsmålet jeg fikk av mannen idag. «Fordi det er in!»

Jeg hadde egentlig ikke noe godt svar :-p Men vi har tørre greiner i en vase. Det var tilogmed bilde av de tørre greinene på boksen til vasen, så jeg regner med det var det den skulle brukes til:

Sånn går det når vi drar ut på shopping på en lørdag. Jeg kan henge påskepynt i den til påske!

Var faktisk overraskende lite folk ute, selv med Januarsalg. Vi var på Plantasjen på Kolbotn (der kjøpte jeg de siste grenene med trollhassel de hadde) og House of Oslo. På plantasjen var det 1 på jobb. Det var litt flere i Oslo altså, men ikke noe sammenlignet med da det var 20% på hele House of Oslo før jul.

Jeg har også kjøpt meg Lightroom og Photoshop, så nå sitter jeg klistret til Youtube og lærer meg selv 🙂 Lightroom er relativt likt Aperture, som er Apple sitt mer avanserte redigeringsprogram som er jeg har brukt til nå. Men det er flere muligheter med Photoshop så jeg tenker det er greit å bytte nå som det var på tilbud. I Creative Cloud betaler man et månedlig beløp og så har man tilgang på programmene og alle oppdateringene som kommer mens man har det. Da kan man kjøpe enten alle for ca 500 kr eller en og en til ca 200. Frem til 31. desember i fjor hadde de tilbud på Lightroom og Photoshop til 93 kr tilsammen, så da måtte jeg slå til 🙂 Det koster ihvertfall det første året, så jeg håper det gjør det neste år også. Jeg har lyst å bytte ut iDraw med Illustrator også, men da må jeg ut med 200 kr til pr mnd, så jeg venter til jeg har lært meg de to andre programmene først så det ikke blir for mye nye programmer på en gang. Men lllustrator fungerer sammen med kuttemaskinen min så det blir jo mye enklere siden man ikke trenger å konvertere frem og tilbake.

Så det bruker jeg helgen min på 🙂

 

5 Comments

 1. Det er jo litt dekorativt selv om det bare er tørre greiner da! Men jeg kan forstå spørsmålet 😉
  Prøvde middagen din i går, men var dum og kjøpte ferdig krydret kylling full av rosmarin… Jeg liker rosmarin altså, men det finnes grenser for hvor mye som er godt!

 2. Jeg kjøper aldri ferdig marinert eller krydret av nettopp den grunnen. man smaker jo ikke kjøttet lenger! Også er det ofte veldig salt også. Verst er de som sprøyter marinaden inn i kjøttet..

  Syns greinene er fine, jeg. He he. De har jo akkurat samme nytteverdi som blomster

 3. Hei!

  Tusen takk for besøk hos meg:)

  Her har vi også noen kvister oppi en vase, fine greier det! Visner i hvert fall ikke 😉

  Ønsker deg en fin søndag!

 4. Hei. Titter innom bloggen. Synes greiene er fine. Ønsker meg sånnre selv. Endelig noe jeg ikke klarer å drepe. Der er litt greia med de for min del. Dekorativt og udrepelig.. 😉
  Ønsker deg en fin onsdag

 5. Hei hei 🙂
  Ja, det er akkurat det samme for meg! Jeg trenger nesten fast månedsabonnement på Mester grønn… er bare orkideer og eføy jeg klarer å ha virker det som…

  Ønsker deg en fin dag også 🙂 Og takk for hyggelig kommentar!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *