*Sponset innlegg* – Kom i gang med Netcom!

Det er lenge siden man var nødt å huske telefonnummer. Men jeg er såpass gammel at jeg husker tiden da man måtte det.
Nå husker man bare nummeret til de nærmeste. For noen år siden var mobilen min tom for batteri, og kjæresten min skulle hente meg, så måtte jeg ringe han fra en telefonkiosk, og huske nummeret utenat. Da jeg slo nummeret, tenkte jeg: «Dette var lenge siden…».
Noen nummer husker man alltid. 55 28 52 23. Altså alle husker ikke det nummeret, men det var hjemmenummeret mitt da jeg var liten 🙂 Hjemmenummeret til besteveninnene også.
Nå husker jeg bare mamma, pappa, min søster og mannen min sitt. De tre første husker jeg bare fordi de har hatt samme mobilnummer alltid. Veldig sjelden jeg er i en situasjon hvor jeg MÅ ringe til mamma.
Mannen sitt har jeg mer bruk for i krisesituasjoner. Nå han skal hente meg og jeg er tom for batteri, jeg er vekkreist og bagasjen med mobilladeren blir forsinket.. og eh.. han skal hente meg. Lurer litt på om han kan mitt faktisk!  
For jeg har ikke lappen 😉
Men alle andre nummere, de trenger man ikke huske lenger. I tillegg har Netcom nå en tjeneste som heter «Kom-i.gang», som går ut på at når du kjøper ny mobil hos de (enten på nett eller i butikken), så kan man gå inn i butikken og få overført alle kontakter, meldinger og bilder for deg! Du kan lese mer om det ved å trykke på linken i videoen. Videoen gir også litt morsom mimring over gamle mobiltelefoner. Eller mursteiner som de også heter 🙂
Dette innlegget er sponset av Netcom.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *