Romjuls-idyll

1. juledag spiste vi svineribbe hos svigerfar med alle svigerbrødrene og svigersøstrene mine. Da var vi 10 til bords. 1. juledag hos oss var vel like tradisjonell som hos alle andre norske familier. Det er morsomt det der. For mange år siden, da jeg var singel, feiret jeg jul i USA med en venninne og en kompis. Folk ser rart på meg når jeg forteller om det.
Men det er koselig å feire jul altså. Jeg liker jo å pynte, og gjøre obligatoriske ting som å se toget på 17. mai, ha påskeegg og gi hverandre julestrømpe. I år klarte jeg tilogmed å glemme julestrømpene våre hjemme! Så da ble det julestrømpe fra Pierro Robert… dvs brune knestrømper. 
Julekalender vil jeg også alltid ha. I år delte vi en kinderegg-kalender. Men 22. desember fant mannen ut at vi skulle jo reise vekk så han åpnet de siste lukene og fordelte det som var inni mellom oss!! At det går an… ødela hele godfølelsen av kalenderen :-p Han sa unnskyld, og jeg begynte ikke å grine.
Imorgen går turen videre til Karmøy og så til Bergen. Vi er jo på familieturnè på vestlandskysten…Mye besøk og ekstremt mye kaker.
Et bilde som ikke er veldig julete, men ble tatt igår:
Min 6 år gamle svigersøster liker å tulle seg. Jeg liker å tulle meg med bilderedigering etterpå 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *