Ventepølse

Jeg kjøpte en ventepølse på Narvesen på fredag. En ventepølse er en pølse man kjøper, ikke fordi man har lyst på det, men fordi det er lenge til man skal spise middag. Jeg ekspedert ung herremann på 18-20 år.

Mens jeg ventet på ventepølsen spurte en annen ung herremann som også jobbet der om han kunne hjelpe meg med noe. Jeg svarte: «Nei takk, jeg venter bare på pølse», og peker bort på han som stod og lagde den. Hvorpå han snur seg og sier: «Haha, hu venter på pølsa di!».
Jeg lo bare og tenkte: «Hver gang?». De selger jo litt pølser på Narvesen :-p Kanskje han var ny og det var den første pølsen som ble solgt etter at han begynte der.

Han har jo noen andre mulige karrierevalg også: I Samsonitebutikken kan han spørre folk: «Tenker du koffert?», og i ferskvaredisken på Meny kan han spørre om noen vil «stryke laksen».

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *