Spagetti med tomatsaus

DSC06961Jeg er stor fan av alt som smaker godt, hjemmelaget og tar minst mulig tid å lage 🙂
Som denne spagettien, med Dolmioglass! Bare juks sier du? Ikke når du lager den på denne måten:

2 pers

    • halvt glass Dolmio
    • 200 g kjøttdeig
    • middelhavsolje til å steke i
    • 1 dl rødvin (eller annen vin)
    • 1 fedd hvitløk
    • 1 ss oksefond
    • salt
    • pepper
    • oregano
    • basilikum
    • spaghetti
    • 1 ts grønnsaksbuljongpulver
    • god olivenolje
    • parmesan

DSC06960Stek kjøttdeigen i middelhavsoljen. Hell over vin og kok ned på høy varme. Hell over Dolmioglasset. Press et hvitløksfedd over. Ha i oksefond. Ha i masse pepper, litt salt, og oregao og basilikum. Kok på svak varme mens pastaen koker.

DSC06954Kok pasta etter anvisningen på pakken, men ha i 1 ts med grønnsaksbuljongpulver (eller en terning). Hell av vannet når den er ferdig og hell over god olivenolje Serveres med kjøttsaus og revet permesan

DSC06958
Dette tar bare litt lenger tid enn vanlig og smaker myye bedre 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *