Standup på Skuret på mandag!

 

Hvis du går inn på dette eventet på facebook for Selklubbens standupkveld på Skuret i Oslo på mandag får du opp dette bildet av meg 🙂 jeg har ingen idè om hvor de har dette bildet ifra, for det tror jeg ikke jeg har sett før selv! Det ser ut som et øyeblikk hvor jeg har glemt hva jeg skal si. Men det er ihvertfall noen år siden når jeg ser på lengden på håret mitt, Standup Bergen banneren i bakgrunnen og den toppen jeg har på meg som jeg ikke har brukt siden da.

Når jeg tenker meg om, er det nok fra denne videoen som Bergens Tidene la ut. Og den er sånn 3-4 år gammel. Jeg blir flau når jeg ser den, jeg var jo nesten helt ny 🙂 

Men her er ihvertfall arrangementet for mandagen:

I den norske stand up verden er det en sterk overvekt av menn, så fire jenter på samme kveld er jo rene KVINNEFESTEN! Wohoo! Godt ledet av en sterk mann, samt innslag av en nyinnflytter fra Geilo!

Konf: Adam T

Lineup:
Sofie Frøysaa
Benedicte Alnæs
Silje Seljeseth
Per Berg

Headliner: Ellinor Christiansen

Dørene åpner 19:30, showstart 20:13
Det koster 50 penger, som må betales kontant.
Det er billig øl på skuret! (YES)

Håper jeg ser deg der! 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *