Hjemmekontor idag

Siden jeg skal til Sandefjord imorgen å jobbe har jeg hjemmekontor idag.
Litt koseligere å sitte foran pcen med stearinlys. Nesten som i gamle dager… eh.. eller ikke. De fleste som er senior prosessingeniører sitter i Sandefjord så innimellom må jeg reise dit. Imorgen skal jeg lære et nytt program. Vanligvis drar jeg bare så tidlig at jeg sover mesteparten av veien 😉

Det er lov å ta selfies når man har hjemmekontor, men ikke i åpent kontorlandskap

Fikk forresten en forespørsel idag om å legge til bloggen min på alleoppskrifter.no. Det var litt gøy 🙂 Etter 5 oppskrifter var det noen som syns det var «kvalitet i oppskriftene» mine. Så nå er jeg tydeligvis både matblogger, og togblogger. Lurer på hva det neste blir.
Kanskje det blir hobbyblogger. Holder for tiden på med flere bestillinger av melke-kartongbordkort til dåp og konfirmasjon i desember og over jul, og jeg har også begynt på årets julekort:

Nå skrev jeg årets som om det er noe jeg gjør hvert år. Sannsynligvis blir det hvert år, fra i år av. Jeg har aldri laget det før. Jeg og mannen min kan jo ikke sende julekort heller. Det er sånt folk  med barn gjør. Ihvertfall sånne med bilde på. Eller hvis det er noen som vil ha et bilde av meg og han i posten er det bare å si ifra. Meine julekort tenker jeg blir nok bra til/fra-kort på julegavene 🙂 For julegaver må vi gi, selv om vi ikke har barn. Når jeg får barn skal de få lage alle julegavene fra oss. Og før de er store nok til det, skal alle bare få bilder av dem i julegave. Folk med barn har det så enkelt. Vi må jo faktisk tenke ut gaver til slektninger som har alt… 

Det det er litt gøyere å lage julekort også når man har ordentlig utstyr. Jeg har jo blitt hobbynerd og kjøpt meg Copic sketch markers:

Da kan sånne som meg (som egentlig ikke kan tegne, men liker å lage ting likevel), finne bilder på nettet skrive de de ut og så er det bare å slå seg løs med å fargelegge og skyggelegge 🙂

Nesten som på barneskolen.. bare litt mer avansert 😉

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *