Konkurranse!

Jeg har aldri hatt konkurranse før på bloggen min, men en gang må jo være den første.
Etter stor etterspørsel på melkekartong-bordkortene jeg lagde til nevøen min sin dåp, har jeg nå begynt å lage disse på forespørsel. Se under fanen «Trykksaker».

Men over til konkurransen 🙂

Jeg trekker to heldig vinnere som skal ha dåp/barnebursdag i perioden desember 2013- juni 2014 som får leverte opp til 20 stk bordkort med personlig design, ferdig trykket med alle etterarbeider (dette selger jeg vanligvis for 1400 kr inkl frakt). Det «eneste» jeg vil ha igjen, er et bilde av pyntet bord, nærbilde eller lignende. hvor bordkortene er i bruk som jeg kan bruke i et blogginnlegg.

Jeg lager et excel ark og skriver navnet til alle som er med i konkurransen og trekker vinnerne 1. desember vha Random (NB hvis du skal ha de før 10. desember må du ha mulighet til å hente de i Oslo/Ski). Man har mulighet til å delta med flere «lodd».

Man deltar med «lodd» på følgende måte:

  • Kommentar på dette innlegget: 1 lodd
  • Kommentar på andre innlegg på bloggen: 1 lodd
  • Dele konkurransen på facebook (trykk på facebookikonet under innlegget): 2 lodd, innlegget må være offentlig og hashtages #spesiellinor, ellers kan jeg ikke se det (eller send meg en mail med printscreen på at du har gjort det).
  • Bli medlem av Google kontaktnettverket (link under bloggarkivet til venstre): 2 lodd
  • Lage blogginnlegg på din blogg om konkurransen og linke til dette innlegget: 3 lodd, legg igjen linken til blogginnlegget ditt i kommentarfeltet til dette innlegget.
  • Repost dette bilde på instagramog merk #spesiellinor: 1 lodd

Lykke til 🙂

7 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *