*Sponset innlegg* – Freia arrangerer intimkonserter hjemme hos folk!

Freia Sjoko Latte er et nytt kakaopulver man får kjøpt for å få kafè-følesen hjemme 🙂 Et par teskjeer blandes med varm melk, røres godt og man har kakao med luftig skum! Nesten som på kafè.

I forbindelse med lanseringen skal det arrangeres intimkonserter med kjente band, hjemme i stuene til folk rundt om i Norden.

Resultatet er en intimkonsert for kun et fåtall av fans. Første apartment cafè – konsert var Envy som ble spilt i Oslo 4. oktober.  Rundt 50 billetter ble solgt via facebooksiden til Freia.

Tenk å ha en sånn hjemme-alene-fest (eller man må vel kalle det bare hjemme-fest, når man ikke lenger bor med foreldrene sine). Gøy gøy! Da blir man den kulesete i nabolaget, om man har hengt opp nabovarsel og invitert dem også selvsagt. Også blir det filmet, så alle må oppføre seg. Ingen som røyker, søler, knuser flasker eller danser på bordet… men når jeg tenker meg om, så er det noen år siden tilstandene var sånn. Sist vi hadde fest var de eneste flekkene vi måtte tørke opp stearinlys-flekker som kom på bordet da vi blåste de ut. Det er sånn man vet at man er voksen.

Men en ting er ihvertfall sikkert, når det trengs flere hjem å spille konserter i, så vet jeg ihvertfall om en stor stue i et lite rekkehus i Ski 😉

Innlegget er sponset av Freia SjokoLatte.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *