*Sponset innlegg* – Posten: Hvem fikk Norges aller fineste pakke?

Dette er seriøst dritmorsomt! Posten har hatt en konkurranse om at man skal nominere folk til å få «Norges fineste pakke», og får da gi vekk noe de tror mottakeren blir veldig glad for. Eneste kriteret er at det må passe inn i en eske på maks 120x60x60 cm og veie maks 35 kg.
Det er så blitt plukket ut 25 finalister som blir filmet når de får pakken sin.

Og det er her det er gøy! Vi har jo alle sett «Extreme makeover home edition», hvor de hyler og griner av glede for sitt nye hus til sine lungesyke barn. I disse videoene flytter de ingen buss, men det kommer et postbud med «Norges fineste pakke» til noen som fortjener en pakke 🙂 I Norge har vi fine hus og mat på bordet alle sammen, derfor er det utrolig gøy å se den helhjertede gleden når hun får et par sko og skriker «Er de ekte?? Er de ekte??», og det er de. Det er ekte Louboutin sko til denne søte jenten fra Andenes.

I en annen video er det en som får en pakke full i Melkesjokolader og tårene triller. Det er herlig å se folk bli så glad for enkelte ting, det er merkelig rørende og morsomt på en gang! Personlig hadde jeg nok blitt litt gladere for Louboutin-sko enn en eske full i melkesjokolade. Ihvertfall når de er ekte :-p Men folk som får ting og griner er gøy uansett.

Vil du se de andre vidoene og stemme på din favoritt?  Gå inn på «Norges fineste pakke – avstemning» og gi en stemme til din favoritt :)Vinneren får et gavekort på 5000 kr og får mulighet til å ha sitt eget bilde på en av Postens lastebiler i 2014.

Dette innlegget er sponset av Posten.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *