Standup i Trondheim!

Da var jeg på vei hjem etter et flott kveld i Trondheim 🙂  Det var en litt rar kveld, men alt i alt er jeg relativt fornøyd. Vi fikk 4 på anmeldelsen i Adressa. Det er jo helt greit, og det er jo ganske ok å få en anmeldelse i det hele tatt 🙂
Om meg skrev de dette:

Ellinor Christensen er et frisk pust i en sjanger dominert av menn. Ellinor er oppvokst i Bergen, kjapp i replikken og lar seg ikke pille på nesen. Hun er halvt norsk og halvt filippinsk, noe som skaper herlig selvironisk humor. Tidvis lavt tempo og litt for på kanten for noen, men godt mottatt av trønderpublikum.

Og jeg er jo forsåvidt enig, jeg kunne gitt enda mer på scenen noen ganger. Men som de også skriver, det var mye støy innimellom, selv om man aldri skal skylde på publikum, hehe.
(Jeg sitter forresten i flyet nå, og bildet av meg lenger ned på siden er nå rett under det jeg skriver. Merker at det var litt flaut at andre ser at jeg skriver om meg selv).
Denne gangen fikk jeg det faktisk filmet. Av en veldig søt jente fra Standup Trondheim. Jeg må bare se gjennom og redigere litt før jeg evt legger ut noe. Også må man få lov til å le bitte litt når noen filmer på høykant. Men jeg tror det går greit å snu det.
Jeg har som vanlig sminket meg masse før show. Og med dårlig oppløsning når man snur kamera på mobilen, blir man jo enda litt penere. Hvorfor kunne ikke dette være passbildet mitt??

Thomas Leikvoll er klar for litt gitarspill 🙂 Eller noe annet spill. Det var ikke en ukulele, såpass fikk jeg med meg, og jeg ser jo at det ikke er en gitar. Takket være Thomas fikk jeg «When you say nothing at all» på hjernen. Det var kult å stå med Thomas denne kvelden også 🙂 Det er alltid gøy å stå med flinke folk!

Espen Thoresen er klar for scenen 🙂 Veldig gøy og stå med han også! Og selvfølgelig de andre gutta fra Standup Trondheim.

Selfie:)
Da var jeg også ferdig! Hurra! Kylling salat neste. Eller kylling neste heter det vel, jeg spiste ikke noe av salaten. Du kan se bilde på instagramprofilen min hvis du har veldig lyst å se bilde av det.

(På flyet var det en fyr på andre siden av midtgangen for meg som tok en «selfie» med mobilen da vi landet. Det er nesten like gale som å blogge om seg selv i offentlighet).

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *