*Sponset innlegg* – «Million Dollar Intern – the pitches» med nordmenn!

Million dollar intern er et program på BBC Entertainment hvor unge lovende gründere fra hele verden går undercover i bedrifter som holder på å gå konkurs for å redde dem. Nå har de tatt det et steg videre, og lar de unge, suksessfulle gründerne pitche forretningsidèen sin… i en heis.. på kun 30 sekunder!

Som om nordmenn ikke var kleine nok i heiser. Vi er ikke akkurat kjent som et folkeslag som slår av en prat med fremmede mennesker i heiser, på bussen og på fly. Det er litt annerledes i andre land. Alle som har tatt fly i USA vet at med en gang det setter seg ned noen ved siden av deg så tar det ikke mer enn noen minutter før de vet hva du heter, hvor du skal, hvor du kommer fra og hva de mener om stedet du skal.

Jeg må si at jeg er imponert over folk som tør å følge drømmen sin og satse. Der mangler jeg selv en hel masse engasjement. Jeg har hatt så utrolig mange ting jeg tenkte at jeg skulle gjøre, men så aldri har blitt noe av eller jeg er veldig engasjert en periode. Bloggen feks, i perioder skriver jeg masse og får masse lesere, og så plutselig har jeg ikke tid lenger (men den blir ikke glemt altså 😉 ).Og bok…Jeg skal skrive bok! En eller annen gang..bare vent!
Men det er jo ganske kjedelige idèer i forhold til disse kule menneskene her. De tenker litt lenger enn sin egen nese, på nanoteknologi som kan spare drivstoff, dings som holder haier borte og klær inspirert av norske eventyr.

.. og om du ikke vil se inspirerende, engasjerte mennesker, kan man se på nordmenn snakke engelsk. Det er jo underholdene nok i seg selv 🙂

Sponset av BBC Worldwide

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *