En frosk og en fugl

En frosk

Det går sikkert an å lage en matrett av denne også. Men jeg er ikke heeeelt der altså!

Denne trasket over veien ved Ski sykehus da vi var ute og gikk tur.. I sånne tilfeller er jeg glad for telezoomlinser for å si det sånn. Jeg står ikke nærmere enn 3 m en sånn padde.


Der er egentlig bare tre forskjellige filter på samme bildet. Men jeg ville ha med alle.

En fugl

Her om dagen kom det også inn en fugl i stuen vår. Det var bare jeg som var hjemme, og både jeg og den fikk nesten hjerteinfarkt.
Den fløy i vinduet gang på gang, og dreit i vinduskarmen og tråkket det rundt omkring. Men så plutselig ble den helt rolig, så seg litt om og hoppet inn på kjøkkenet og så litt i oppvaskmaskinen. Før den fløy noen ganger i kjøkkenvinduet også. Jeg småløp litt rundt i ring og ropte «nei, nei nei!!!» og tenkte på alle bakteriene og parasittene som kom rundt i huset mitt. 
Da jeg var ute i gangen for å åpne døren i tilfelle den ville gå ut der, var den tilbake i stuevinduet, men da jeg kom tilbake hadde den tydeligvis flydd en gang for mange i vinduet og knekt nakken. For den lå og vrei seg på stuegulvet. 
Men den hadde tatt seg tid til å spise før den tok kvelden, det er jo som alle vet ikke anbefalt å dø på tom mage. Jeg fant nemlig et halvt rundtstykke den hadde hentet på kjøkkenet i den hvite lenestolen etterpå.
Uansett, jeg var fortsatt like handlingslammet og løp ut og hentet naboen som satt utenfor å solte seg med konen sin. De var overraskende forståelsesfulle og han tok med seg en plastpose og tok fuglen ut for meg. I ettertid burde jeg jo gjort dette selv, og det første jeg burde gjort når den kom inn var å åpne alle vinduene.
Nå skal det sies at terassedøren den kom inn gjennom, sto åpen hele tiden! Den burde jo bare gått ut igjen der..Mannen min måtte kjøpe en stor flaske med desinfiseringssprit på vei hjem fra jobb ihvertfall..
Ting som måtte kastes etter fugle-besøk:
  • Lenestol
  • Pute
  • Teppe
  • Gardin
  • Orkidè
Hvis det plutselig skulle komme et nytt utbrudd av fugleinfluensa, så vet vi hvorfor.

1 Comment

  1. Håh, jeg så det på IG, men fikk frysninger igjen, haha. Stakkars fugl, da! 🙁 (Jeg har litt angst for at det skal komme fugler inn her også, men jeg bruker insektsnettet flittig!)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *