Fallskjerm!

Hvis man synes kjæresten sin veier litt mye, kan man gi dem en gave med vektbegrensing. Tandemhopp er et eksempel på dette. Funker best på høye kjærester, da krav om vekt på under 95 kg ikke nødvendigvis fungerer slankende på alle.

Jeg var litt nervøs før han skulle hoppe, og angret litt idet jeg hadde kjøpt gaven i tilfelle noe skulle gå galt.

Da vi satt og så på de andre som hoppet før han selv skulle hoppe kom det et gigantisk insekt og kravlet i håret mitt. Jeg hylte og skrek og løp rundt på plassen blant eventyrlystne fallskjermhoppere som så rart på meg, og mannen min fikk kostet det vekk fra bordet vi satt ved hvor det datt ned.

Etter det ble jeg mest nervøs for at det skulle komme et nytt insekt mens han var oppe. Da var det ingen som kunne koste vekk.
Han kom seg heldigvis trygt ned.

3 Comments

  1. Det er jo den perfekte gave i min mening! Hoppe i fallskjerm er definitivt noe av det gøyeste jeg har gjort i mitt liv!!

    Sv; Takk 🙂 Dubai er virkelig fantastisk (selvom noen ting tydeligvis selvfølgelig ikke er like fantastisk….)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *