Tapetvalg

Idag har jeg bestilt tapetprøver fra Flugger maling. Tenkte å ha en av de på kontoret på veggen bak skrivebordet. Tror kanskje jeg ender på den helt til venstre, men helt sikker blir jeg nok ikke før jeg har de og kan holde de opp mot veggen.

Hva synes du?

Vi holder på å rydde på plass i huset vårt enda. Hentet jo siste flyttelasset i påsken, så det er fortsatt en del kaos :/ Jeg kommer jo fra en samlerfamilie, så jeg har jo så ekstremt mye ting! Har begynt å kaste litt men ellers er det å lage et system i den oppbevaringsplassen vi har. Har jo tross alt to skyvedørsgarderober, en innvendig bod og to utvendige. Det gjelder bare å utnytte plassen.

Men stuen og kjøkkenet er litt bedre nå da, så jeg får legge ut noen bilder snart. Det blir jo sikkert aldri helt ferdig uansett. Vi pendler jo begge to, så det blir jo bare helgene vi får tid til å gjøre sånt. Og det er ikke alltid like gøy å være inne og rydde når det er fint vær ute. For jo, det har det faktisk vært selv om det ikke alltid føles sånn 😉

2 Comments

  1. Hei, og takk for kommentar! Anbefaler på det varmeste å prøve suppen. Forresten, for en fin blogg du har! Morsomt at du bor i Ski, det gjør jeg også. Hadde vært morsomt å se deg på standup en gang 🙂

  2. svar/

    Hei på deg, og tusen takk for kommentaren! Takk for ros, koste meg veldig der, ja. Liker forresten bloggnavnet ditt, og bloggen generelt! Stanpup er så artig! God sommer videre 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *