Standup på engelsk!

På fredag stod jeg her:

Å ha standup på engelsk er skikkelig ut av komfort-sonen for meg. Det var tredje gangen, og jeg vil si at denne gangen gikk det best. Så etterhvert blir jeg nok mer vant til det. Men det er bare skikkelig rart. Jeg har noe som er skrevet kun på engelsk, men mesteparten er vitser jeg vanligvis har på norsk, men oversatt og tilpasset engelsk. Men timing og flyt er bare noe man må lære seg på nytt. Jeg bruker plutselig mye lenger tid på å si ting enn jeg er vant til, og så er det veldig uvant å være morsom på engelsk.

Sett-listen min så ut som om jeg skulle ha helaftens show, ikke 10 minutter:

Man trenger virkelig ikke en set-liste for 10 minutter med mindre alt er nytt. Dette var min sutteklut som skrek «TRYGGHET» når alt bare var skummelt. Men jeg har jo valgt det selv, så jeg kan egentlig ikke klage. Jeg fikk ikke filmet denne gangen heller, men det hadde jeg uansett aldri lagt ut. Av en eller annen grunn er det bare ekstremt flaut å høre seg selv snakke engelsk. Jeg har de to forrige gangene på video, men har har ikke sett de enda..

Her er jeg litt nervøs og litt klar…og veldig sminket.

Men det gikk heldigvis fint 🙂

På dette bildet så jeg nesten ut som en sånn fra Plants vs Zombies når zombiene har planter på hodet:

Selv om jeg faktisk var helt uten øyne og munn…

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *