Standup på kickoff til de frivillige på Skeive Dager 2013

Dette er jo nesten ikke en blogg lenger (ihvertfall ikke en dagsaktuell en), men mer et slags ukemagasin (selv om det magesinet tror jeg ikke hadde blitt kjøpt av noen andre enn min mor..).

Uansett.. i forrige uke hadde jeg standup (for første gang på lenge!) for kickoffen til de frivillige på Skeive Dager 2013 😀

Her så det litt ut som om det var to i salen, og at jeg ser motsatt vei.
Men det var flere der altså..

Det var kjempegøy! Jeg var (som sist gang jeg stod på Elsker) livredd for å tråkke i salaten, men jeg klarte å unngå de helt store blemmene denne gangen også. Om kanskje bare noen små svimerker.
Sist gang klarte jeg å si: «Jeg er den eneste jenten her.. den eneste skikkelig jenten ihvertfall». Med henvisning til Nils-Erik. Denne gangen omtalte jeg Nils-Erik som min «referanse-homse», og alle så litt rart på meg da også.. Men men.. Noe har jeg lært, da jeg klarte to nye vitser inne på «temaet».

Første vitsen min var: «Åå nå gleder jeg meg skikkelig til Skeive Dager!! Gjør ikke dere?
Ja, for det er den festivalen hvor vi hetrofile kan komme og prøve litt og se om det er noe vi liker?» ( også lo de…) .      «Det ble ikke like godt mottatt på Barnas Dag».

Og den andre vitsen handlet om da jeg skulle bli intervjuet til spalten «skeive medarbeidere» til den danske internavisen i firmaet jeg jobber i. Merker at denne ikke kommer til å gjøre seg helt i bloggform. Du skulle nesten vært der! :-p

Det var og litt gøy da jeg begynte å snakke om mannen min, og la til «han er her idag, så hvis gay-daren deres fungerer så vet dere sikkert hvem det er». Så lo alle og snudde seg og så på han.
Det hadde vært veldig gøy om noen skulle forbarme seg over han siden han stod der alene, og spørre om han var frivillig. «Nei, jeg er her under tvang!!»

Jeg tenker alltid at jeg bør filme opptredene mine, spesielt siden jeg ikke kan stå like mye som før fordi jeg ingeniører hver dag. Men så feiger jeg ut, og ber ingen filme. I tilfelle det ikke går bra. Men så går det veldig bra også angrer jeg meg. Dessuten om det går drit så kunne jeg jo bare slettet filmen…

10 Comments

  1. Å wow! Driver du med standup? Så utrolig kult! Jeg lo et par ganger av det du skrev her om innholdet, så jeg vil absolutt se en video av en opptreden 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *