Hjemme igjen!

Jeg meg hå lue under hjelmen, for ja.. den er også for stor!

Da var jeg hjemme fra offshore eventyr 🙂 Eller det var litt løgn, jeg har vært hjemme siden fredag, men dagene har gått i ett siden. Det er greiere med standup, da kan man bare si akkurat hva man vil. Men på en blogg bør man ikke lyge så mye.
Legger ved noen bilder av når jeg var på jobb offshore. Det er ikke så lett å se fin ut i de brillene og den alt for store kjeledressen

Man blir seende litt mandig ut uansett.

Da vi fløy ut var det ene helikopter piloten kvinne. Hun var tynn, høy og pen, og hadde en figursydd overlevelsesdrakt med en bitteliten redningsvest! Jeg ble kjempemisunnelig. Hun så ut som en superheltinne. Jeg tenker alle mennene i helikopteret var kjempekåte på henne, mens jeg så ut som om jeg holdt på å drukne i en pose. Litt misunnelig på den drakten ja.
Det er forresten ikke sånn man må fortelle det til ektemenn som sitter hjemme og vet at du er på en plattform med bare menn. Da får man til svar: «Ville du at alle mennene skulle være kjempekåte på deg?».
NEEEEII!! Jeg ville ha sånn superhelt-drakt.. Men det får man bare hvis man jobber der fast. Andre folk får en størrelse XS som skal passe alle mennesker under 165 cm. Jeg hadde lyst å skrive «samtidig», for det virket nesten sånn.
Overlevelsesdrakten er ikke den jeg har på meg på bilde altså, det er en kjeledress. Den var litt smalere. Overlevelsesdrakten var så stor at når jeg satt meg ned i setet ble den klemt fram og jeg fikk nesten ikke på meg beltet i helikopteret.

Og hvis du lurer på hva jeg gjør på der ute utenom å klage på store klær, så kan jeg fortelle det i en annet innlegg 😉

6 Comments

 1. Offshore jenta? Respekt!

  / Tusen tusen takk! Eg lagde bokå i indesign og sendte den te blurb.com. Eg anbefale hvertfall blurb på det sterkaste. E sykt fornøyd med resultatet 😉

 2. Haha, sånne plagg altså. Kan aldri bli bra :p

  Sv; Haha, men hvis du syns Bridget Jones Dagbok er koselig så liker du den i alle fall 😛 Jeg liker ikke Bride Wars noe særlig :p

 3. Hei 🙂 Kom akkurat over bloggen din! Elsker å oppdage nye sjarmerende blogger 🙂

  Jeg har også et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Tok du Bachelorprogram i petroleum- og prosessteknologi på UiB og deretter masterprogram i petroleumsteknologi? Jeg vurderer å gjøre det, men er litt usikker siden man ikke får en tittel som ingeniør, men heller en grad innen teknologi.

  Håper på svar 🙂

  Hilsen Emilie

 4. Hei 🙂 Tusen takk for det!

  Nei, jeg tok Kjemiingeniør-studiet ved Hib, og valgte prosessteknikklinjen. Og så tok jeg master i prosessteknologi ved Uib. Litt usikker på om man kan ta master i petruleumsteknologi når man har gått kjemiingeniør uten å ta noen ekstra fag.
  Jeg vil si at på den måten har jeg fått både i pose og sekk. I arbeidslivet vil man møte folk som syns høgskole er best og andre som syns universitetet er best. I oljebransjen har det ihvertfall vært greit å ha ingeniørtittelen, men man stiller sterkere med en master. Og skal man ta det i Bergen må man på universitetet.
  Ellers syns jeg høgskolen var bra fordi vi gjorde mye praktisk. Men det er jo individuelt hva man liker 🙂
  Håper dette hjalp litt 🙂

  Hilsen Ellinor
  Håper

 5. Hei! Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din nå etter opptaket til høgskole. Og jeg vil bare si at det er virkelig inspirerende å lese bloggen din, særlig når jeg også er halvt filippiner og skal til høsten begynne på kjemiingeniør ved HiB – der planen er å gå videre innen prosessteknologi!
  Er ikke noen stor jente jeg heller da, og jeg ser for meg å komme i samme klessituasjoner som deg i fremtiden om jeg kommer så langt! hahah

  Fantastisk hva du driver på med! 🙂

  mvh Kjersti

 6. Så morsomt! og tusen takk for kommentar.
  Hehe, ja da møter du nok på noen sånne kles- og hjelm-situasjoner du også 😉
  Lykke til med studiene dine. Det er veldig gøy!

  Hilsen Ellinor

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *