Jeg har kjøpt meg tegnebrett! :-D

Jeg har kjøpt meg tegnebrett!!  Woohoo.. det var kjempegøy! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg kjøpte det, jeg kan jo ikke tegne en gang. Jeg skulle bestille fotopapir, og endte opp med en sånn. Heldigvis i tillegg, og ikke i stedenfor. For personligheten min sin del altså, ikke økonomien.

Anyways.. Jeg så for meg at det jeg skulle bruke den til var å skrive/tegne morsomme ting oppå bilder. Men jeg er bare ikke morsom på hverdager lenger, eller så er det bare ingenting morsomt på nettavisene. Jeg heller selvfølgelig mot det siste. (seriøst, så blir man ikke særlig morsom av å lese NORSOK-standarder dagen lang, men jeg tjener heldigvis mer penger på det enn jeg gjorde som morsom).

Så det ble bare til at jeg skriblet navnet mitt på et papir istedetfor. Jeg prøvde å skrive noen setninger også, men jeg har ikke en gang fin håndskrift så det ble med navnet mitt. Når jeg finner ut hva jeg skal bruke tegnebrettet til, så skal jeg fortelle det til dere.

Foreløpig har jeg brukt den til 2 ting:

  1. Skrive navnet mitt med kruseduller rundt
  2. Som et kjempestort sånt musefelt som er på bærbare pcer (jeg vet ikke hva det heter)

Hvis jeg noen gang skulle begynne å scrap-booke, så aner jeg skjulte talenter. Det ser ut som en scrap-book-side uten bilder. Mulig hele grunnlaget for å kalle det en scrap-book-side er borte da, men jeg føler det ser ut som det likevel (og følelser kan som sagt ingen argumentere mot, hvis noen føler seg støtt av det, så sier jeg unnskyld).

Jeg fikk forresten en litt artig mail på jobb idag. Jeg jobber jo i et dansk firma, og de har en internavis for hele firmaet, på dansk. Og der ville de intervjue meg til den nye spalten deres «skæve medarbeidere». Som på godt norsk blir «skeive medarbeidere». Jeg var veldig usikker på om skeive på dansk var det samme som skeive på norsk, som i og for seg ville vært en spennende spalte å lese. Det er tross alt ikke så mange skeive ingeniører, ihvertfall ikke som jeg vet om (jeg vet bare om en). Men da ville ihvertfall jeg vært litt feil person å intervjue.
Men etter en liten konsultasjon med en dansk kollega, fikk jeg vite at det betyr «utenom det vanlige», og jeg fikk mail fra sekretæren om de ville snakke om at jeg har drevet med standup.
Det kan jo bli spennende om intervjuet er på dansk. Det er ikke så lett å være morsom når man snakker langsomt (det er derfor så få fra Haugesund og Stord er morsomme).

7 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *