Mini melkekartonger som bordkort i dåp :)

Både denne og forrige uke har vært skikkelig hektisk, med reising til både stavanger og Sandefjord flere ganger.

Men i 3 dager hadde jeg besøk av min søster og hennes lille baby på 4 mnd 🙂 Får jo ikke sett han så ofte siden de bor i Bergen, og han var overraskende stille om natten, så det var veldig koselig at de kom på besøk.
Det nærmer seg dåpen også, og jeg skal lage bordkortene til den. Tonerosedesign.com har laget noen dritkule minimelkartonger som bordkort. Jeg brukte inkscape og iDraw og tegnet mine egne melkekartonger. Såpass nerd skal jeg være. Jeg lærte meg inkscape (vektor-tegning) da jeg skrev masteroppgaven, gøy å bruke det til noe annet enn å tegne sykloner og andre figurer.
Dagen idag har gått med til å tegne de ferdig, men jeg kan ikke printe på papp her hjemme så det må jeg gjøre et annet sted. Jeg er jo litt utålmodig.. men jeg får kanskje gjort det senere idag.
Vi fikk grillen vår igår også, flatpakket. Jeg visste ikke man gjorde det, men heldigvis har jeg en mann som liker bedre å skru sammen grill enn å lage bordkort 😉
Her har jeg bare printet ut på vanlig papir.. blir en del finere på papp, men ikke sikkert det er så synlig på bildet. Kan legge ut noen bedre bilder av de når jeg har fått trykket de skikkelig, og det ikke er teip rundt for å holde de sammen.

Har laget en mal og bedre beskrivelse av bordkortene her 🙂

2 Comments

  1. Hei!
    Så utrolig fine bordkort! Det er jo en helt super ide til både dåp og barnebursdag:-) Kjempefine. Så flinke Dere er som lager bordkort selv. Dette ser ut som litt mye jobb, men alikevel en kjempe ide. Mange takk skal du ha for at du viser det fram. Ha en fin dag! Mvh. Lill

  2. Tusen takk for det,og takk for kommentar 🙂
    Syns de er veldig artig å lage! Var en ganske liten dåp da, med bare 12 gjester så det var ikke så veldig mye arbeid. Nå pleier jeg å lage sånne som kort når venner får barn, og da er det jo bare en om gangen som skal lages 🙂

    Ha en fin dag du også!

    Hilsen Ellinor

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *