Blomster

Har fått noen kjempefine blomster av en venninne som var på besøk for ikke lenge siden. Den trenger dritmye vann, men ellers var det kjekt å få noe annet en orkidèer (selv om jeg liker orkideene mine også altså).

Fordelen med å ta makrobilder er jo at man ikke trenger å rydde. Byttet til en vidvinkel linse, og bildet er ikke akkurat like fint:

Det første jeg gjorde etter at jeg tok dette bildet var faktisk å kjøpe en potte til planten!

Og da ser man ikke en gang all pappen som ligger på gulvet etter grillen (som du ser i bakgrunnen, og nei den skal ikke stå der fast).
Det som var litt flaut var at mannen min var ute og jogget, og begynte å snakke med en nabo, som ble med bort for å se hvordan vi bodde :-p
Kjøkkenet tør jeg ikke en gang ta bilde av og legge ut. Men men, var hyggelig med besøk altså. Men jeg er glad det var en mann som kom bort, og ikke en dame. Det hadde vært alt for flaut.
Det burde jo egentlig være ryddig hele tiden, alle går jo og ser inn til hverandre siden alle er nyinnflyttet og har like hus. Men jeg sier om dette som jeg sier om ansiktet mitt uten sminke:


«Det er egentlig fint her altså…»

3 Comments

  1. For en pen plante! Slikt pynter opp når tilværelsen er litt kaotisk… Jeg bor for tiden i en knøttliten leilighet, og passer alltid på å ha blomster på bordet.
    Fortsatt god søndag! Klem fra Paris!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *