Ut på tur..

..bare bitte litt sur!
Men ikke kjempesur altså.. Jeg har bare glemt halvparten av sminken min hjemme, og reise i linser kan jeg ikke fordi da blir jeg alt for tørr på øynene.

Jeg er ikke sånn som MÅ sminke meg for å gå ut av døren altså.. det må du bare spørre de på kontoret mitt om :-p der har jeg som regel veldig lite sminke på, men det er fordi jeg ikke orker å stå opp en halvtime før for å sminke meg.. Og derav reaksjonene til folk når de ser meg med sminke i dette innlegget. Men jeg kan pynte meg når jeg vil, og  når jeg skal holde en presentasjon, som jeg skal imorgen og er på vei til nå.

Uansett dette skulle ikke være nok et innlegg om sminke. Det høres jo ut som om det er det jeg bryr meg mest om.
Jeg er ute og reiser igjen, for tiden føler jeg at jeg er på shuttle mellom Sandefjord og Stavanger. Idag reiser jeg faktisk fra Sandefjord til Stavanger. Og jeg blir alltid like flau hver gang sikkerhetsvaktene  må se oppi vesken min. Jeg er ikke er veldig ryddig person av meg, og med mindre vesken er full tar jeg ikke noe ut av den.
Det er derfor en herlig blanding av boss, håndkrem, halspastiller, tamponger i forskjellige størrelser (fordi jeg har også brukt vesken på vei til standup hvor jeg har en vits om små og store tamponger) og enda mere boss… MYE boss.  Eller søppel som man sier på Østlandet. Det er jo tross alt her jeg bor nå.

Jeg tenker alltid jeg må rydde mer i vesken. Jeg tenker og at jeg skal sminke meg oftere, og at jeg skal ha det ryddig hjemme hele tiden. Skjer aldri. Jeg må få meg hushjelp. Men fast stylist tror jeg er å trekke det litt langt. Da må jeg tjene litt mer først.

Et hotellrom og en halv sminkepung senere:Jeg avslutter med noe som ikke har med saken å gjøre. Disse sakene stod ved siden av hverandre i Dagbladet igår:

Lana Del Rey er luremus. Cecilie Brækhus er tydeligvis det motsatte.

Hva er du? 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *