Hurra for meg!

Jeg hadde bursdag tidligere denne uken… Da ble jeg tjue-ett-eller-annet (såpass gammel at jeg tok meg bryet med å skrive det sånn).
Den ble «feiret» på jobb i Stavanger. Det var nok første gang jeg hadde bursdag uten å se et eneste familiemedlem, kjæreste eller venn. Selv om de to kollegene mine var veldig greie altså.

Og dagen ble feiret med litt godt å drikke..


Ikke hadde jeg et spesielt fint hotell en gang!

Jeg skulle heller vært på kontoret…

Se vekk fra alt rotet på pulten…

Der hadde de pyntet for meg 🙂
Og selvfølgelig skulle jeg heller vært hjemme hos min kjære:

Der ventet kake, roser og gave 🙂 Man vet at man er ekte husmor når man blir skikkelig glad for en kjøkkenmaskin (og ikke en hvilken som helst kjøkkenmaskin, men en Kitchen Aid!!)

Igår fikk jeg også bursdagsmiddag på Klosteret i Oslo.

Obligatorisk bilde av at jeg har pøntet meg.. på toget (jeg har ikke pyntet meg på toget,
men jeg har pyntet meg og sitter på toget)

Nå begynner jeg å føle meg litt gammel på ordentlig også.. For mange (de aller flest faktisk), så er 29 «ingen alder». Men når blir man egentlig gammel?  På et eller annet tidspunkt må det jo bli sånn at man sier at man føler seg gammel, og hvor gammel man er, og så smiler folk bare litt forsiktig.

Er det bare klisjeer som har med alder å gjøre? «Du er bare så gammel som du føler deg?» Hvis jeg føler meg 22 hele livet, så slipper jeg vel å dø av alderdom da.
Jeg tror ikke jeg ville vært 22 hele livet hvis jeg kunne det. Man er ganske naiv når man er 22. Men når jeg blir 35 tenker jeg nok at man er ganske naiv når man er 29. For meg er også alt over 60 «samme alder». Folk på 70 og 90 kan være venner uten problemer, mens en på 10 og en på 30 ville jo ikke det. Det er ikke så mange så gamle folk på internett heldigvis, for de kunne nok blitt veldig fornærmet av dette.

Nei, det var (et av, kanskje) dagens blogginnlegg.. jeg får gå og spise noe kamferdrops og drikke melk som gikk ut på dato igår ..

3 Comments

  1. Så hyggelig å få en KitchenAid! Det har jeg også lyst på. Er ikke dem sinnsykt dyre?
    Gratulerer med overstått igjen. 😉
    Jeg vet ikke når man blir gammel. Jeg har en gammel kropp, men er ganske ung i hodet mitt, litt barnslig innemellom. Dessutom er jo ikke gammel noe negativt, man blir bare klokere med alderen og kanskje ikke driter seg ut like ofte.

  2. Ja, det var veldig kjekt 🙂 Gleder meg til å få brukt den! jo, de er litt dyre…
    Og tusen takk for det 😉

    Nei, gammel er jo egentlig ikke noe negativt. Kommer vel litt an på hvilken sammenheng man er gammel,hehe… Når 25 åringer ser på meg og tenker gammel kommer det til å værel itt kjipt :-p

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *