Jeg tror jeg må begynne å sminke meg mer på jobb!!

Når jeg har standup har jeg stått 3 timer på badet før jeg er på scenen og rettet håret og sminket meg, og i tillegg har jeg ofte på meg en liten shorts og en topp med glitter på. Når jeg da forteller at jeg jobber som ingeniør, peker jeg på meg selv og sier «Jeg pleier ikke å gå sånn som dette her på jobb altså, da går jeg i dressbukse og skjorte, har briller på og uten sminke. Så de jeg jobber med vet jo ikke en gang at jeg er pen».

Det verste er at dette er ikke en vits. De har virkelig ingen anelse, og det har jeg fått bekreftet opptil flere ganger :-p
På fredag skulle jeg ut og spise etter jobb, og rett på Louis CK (som forøvrig var heelt fantastisk!), så etter fredagskaken (ja, vi har kake på jobben hver fredag..) så gikk jeg på badet, tok på meg linser og sminket. Da jeg kom tilbake var det den første kommentaren jeg fikk: «Oi, det var forskjell!».
Det er jo et gammelt ordtak som sier at «Sannheten får man høre fra fulle folk og ingeniører…»

Jeg har derfor tatt meg frihet til å samle noen kommentarer jeg har fått ved andre anledninger i denne listen:

Gullkorn fra ingeniørmunn
  1. Jeg satt på facebook i en liten pause, hvor en kollega ser over skulderen min på profilbildet mitt og sier: «Så det er faktisk så stor forskjell med og uten sminke?»
  2. Bakgrunnsbilde på pcen min er et av brudebilde og en kollega ser dette og sier: «Er det deg? Det så ikke helt ut som det..». «Ha ha ha» ler jeg, og sier «Ja, det var litt mer sminke og litt mer brudekjole enn jeg går med til vanlig». Da svarer han: «Åååå, det var derfor!»
  3. Men den beste kommentaren fikk jeg fra en ingeniør i et annet firma som vi hadde vært på bedriftsbesøk med. Da hadde vi vært i et verksted hele dagen før vi gikk tilbake på hotellet og skulle ut og spise middag. Jeg har da tatt på meg litt finere klær, ordnet håret, sminket meg og tatt på meg linser. Da jeg gikk nedover trappen mot alle, smiler han litt til meg. Jeg går bort og sier hei, og etter et lite sekunds forvirring sier han: «Oj, jeg så ikke at det var deg! Jeg så bare en fin dame som kom ned trappen!«.

Så alle dere som sier at man ikke trenger sminke. JO, DET GJØR MAN! Eller vent litt.. JO, DET GJØR JEG! Og nei, jeg fisker ikke etter komplimenter og kommentarer fra folk som skriver: Jeg syns du er pen uansett. 😉

«Jeg er pen asså…. jeg lover….»

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *