En sliten fredagskveld..

Det føles om om jeg har vært på festival i en uke. Og på en måte har jeg jo det. En matfestival.
Men seriøst, jeg er helt ødelagt etter en uke offshore. Første dagen gikk jeg og gynget i tillegg, da føltes det ihvertfall som om jeg hadde vært på Roskilde. Jeg kræsjet tilogmed med to stk i kantinen som jeg ikke kjenner. Det var litt flaut. Ikke kjempe, men litt.

Idag gynger det bare litt, men jeg er like sliten. og forkjølet. De to tingene henger gjerne sammen. Og at jeg har jobbet mye mye mer enn jeg pleier og ikke hatt helg. Jeg hadde lyst å legge meg kl 20 idag.

Jeg var bare vekke en uke, men da jeg kom hjem lå mannen utsultet foran kjøleskapet i en haug av skittentøysklær…. Neida, han gjorde ikke det. Han var på guttetur. Men det var forsåvidt jeg og (selv om det var to andre damer der, og jeg fikk betalt for det.

Dette ble et innlegg om ingenting, men det er det som er inni hodet mitt nå. Så derfor avslutter jeg med noe som ikke har med saken å gjøre, og egentlig er litt drøyt å tulle med, men det var litt gøy likevel:

Disse to sakene burde ikke stå så tett….

Fra Bergens Tidende på torsdag. Det er faktisk min lillesøster sin bil den hvite som man ser baken på. Seriøst, så lite er Askøy.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *