Brudebuketten min :)


Fikk melding av hun som lagde brudebuketten min om jeg kunne leite frem noen bilder av den så de kunne legge det ut på Facebook siden til Floriss på Os.

Så jeg måtte mimre litt da jeg satt og bladde gjennom bildene igjen 🙂 Og så ekstremt mange bilder vi har også! Når jeg så på de nå angrer jeg på at jeg ikke hadde bildet i midten over her på takkekortet, hehe.

Må bare si at jeg var kjempefornøyd med buketten, den var helt perfekt og veldig «meg». Men så satt jeg ganske mye sammen med Silje og fortalte hvordan jeg ville ha det da. Det er Blue moon roser (de er ganske lys lilla), hortensia og fioler (fra en potte i hagen til Silje, hehe) i buketten, og noen sånne små hvite som er i «alle brudebuketter» og bitte litt grønt, men veldig lite. Selve den jeg holdt i er også lilla, også er det pyntet med metalltråd med glassperler på.

4 Comments

  1. Den var kjempefin! Min var ikke en brudebukett engang, for hun dama kunne kun portogisisk og trodde vi skulle ha en bukett til et bryllup. Hun skjønte ikke at det var til MITT bryllup. Jaja 😉

  2. hehe.. jaja. Var ikke alt som gikk i orden i vårt bryllup heller, men man blir jo gift likevel 🙂
    Jeg klarte å ødelegge skjorten til mannen dagen før! Lite tips: Aldri reis med en dusjolje, grønn pose og bryllupsskjorte i samme koffert..

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *