Nå får jeg endelig et bankkort hvor jeg ser normal ut :-D

Denne siden her var genial.. og gratis!

http://no.fotoautomaten.com/

Vanligvis på bilder som er tatt av fotoautomater så ser jeg ut som et krigsoffer, og jeg ser mange ser ut som terrorister eller gisler på de bildene også. Det har helt sikkert med den dårlig oppløsningen og det ekle lyset som er inni de automatene. Men på denne siden kan man bruke profilbilder man har fra før i «feil» størrelse og få de beskjært i riktig størrelse 🙂 Så kan man bare laste de ned of skrive de ut selv i 10×15 eller sende de til en fotobutikk som gjøre det.
Ja, det er helt sikkert noe i et redigeringsprogram som kan gjøre det samme, men her var det ihvertfall veldig enkelt.

Normal og normal…jeg går ikke rundt og ser sånn ut til vanlig, da måtte jeg ha med meg en photoshopper som kunne fikset på meg hele dagen. Men jeg får et fint bankkort ihvertfall.. Hurra 😀

1 Comment

  1. Joks å ha et sånt fint bilde! Alle mine bilder ser helt jævlige ut!
    SV: Jeg har bodd i Norge i sammenlagt åtte år. Morfaren min kom fra Brønnøysund, men det var ikke derfor jeg flyttet hit. Flyttet til Norge fordi min sambo bodde og jobbet der, og jeg tenkte jeg kunne prøve på å bo i Norge. Long story short, jeg flyttet og nå kan jeg ikke flytte tilbake.
    Hvordan har du fått deg veninner da? Jeg føler meg som en skikkelig outsider som sier at jeg fortsatt ikke har venner etter så mange år, men da har jeg jo flyttet mye rundt i Norge og hatt forskjellige jobber. Der jeg er nå har jeg jobbet i tre år, men det er fortsatt ingen som vil være vennen min. 🙁
    Dette er nok også den lengste kommentaren jeg skrevet. Hehe.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *