En stor dag i Ellinors liv!

Idag var en stor milepæl nådd i mitt liv. Vanligvis ser tallerkenen min slik ut etter lunsj:

I dette innlegget ser man også at det er veldig lett å se hva jeg har spist. Det er ingen som kommer etterpå og lurer på hva jeg har spist for det ser man på tallerkenen min.

Men idag så altså tallerkenen slik ut:

Bortsett fra at den ikke er sleiket ren, var det ingenting igjen!  Der ser du, Mamma: Jo, jeg kan spise opp maten. Nå er jeg voksen, og da bestemmer jeg selv om jeg vil spise den opp eller ikke, og om jeg vil spise den i sengen (det alternativet har jeg ikke på jobb da).

Det er en stor dag for meg, og det er en stor dag for barna i Afrika som ikke trenger å bekymre seg for maten som blir kastet som de tross alt kunne spist (selv om jeg tror den hadde blitt ødelagt på veien, og ihvertfall ikke fulgt Mattilsynets retningslinjer).

Jeg hadde egentlig tenkt å ta bilde av tallerkenen min hver dag denne uken, og lage et innlegg om mitt bidrag til global oppvarming. Men hvis dette blir en trend, så blir det nok snart kaldere.

Som dere kanskje ser har jeg begynt å spise Brelett igjen etter en traumatisk opplevelse i november. Det tok 3 måneder.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *