Hva skjer i hodet på bruden på bryllupsdagen?

Noen som tror det er harmonisk og fredelig inni hodet til bruden? Her er hva som egentlig skjer:

Noen som kjenner seg igjen? 🙂

4 Comments

  1. dette er fjerde gangen jeg febrilsk forsøker å poste en kommentar til dette blogginnlegget, og jeg er i ferd med å bli hissig!! (det føles så latterlig når man igjen og igjen prøver å skrive det samme)!

    okey.. 🙂

    Hehe, vanskelig for meg å kjenne meg igjen, men mamma gjorde! Du ser faktisk litt tvangsgiftet ut på det bildet der. Eller iallefall litt sånn «ingen vei tilbake, nå får det bare gå som det går». Neida, du ser faktisk ganske salig og lykkelig ut:) En veldig vakker, og veldig morsom jente – gubben er heldig!

  2. hmm.. det kan være min feil, fordi jeg måtte prøve meg litt frem for at den ikke ble for liten til å lese og legge den ut flere ganger :/

    Men takk for kommentar 🙂 Er alltid koselig å få 🙂 Ihvertfall sånne søte kommentarer 🙂 hihi.. tusen takk!!

  3. Haha! Jeg vet ikke om jeg vil gifte meg, men om jeg gjør det, kommer jeg nok til å tenke sånn jeg også. Du er nydelig som brud! (og ellers også, ofc!)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *