Det er fredag ettermiddag, jeg er overtrøtt…

.. fordi jeg la meg seint igår, og jeg kan nok komme på enda flere unnskyldninger for å le av dette:

Fniiis… «man hole»

Ja, jeg vet det er barnslig. Men det er der humornivået ligger idag. Det er litt feil årstid, men hvis det hadde vært midt i eksamenstid så hadde jeg nok hatt med meg studenter på ingeniørhøgskoler landet rundt. For ikke lenge siden fant jeg en tegning hvor det stod «poop deck». Det var like gøy.

Hvis noen lurer på hva det egentlig er, så er det en tegning av en hydrophore tank, som jeg fant da jeg googlet hydrophore tank. Jeg skal jobbe med drikkevann i et prosjekt, og denne brukes til å oppretteholde et stabilt trykk på drikekvannet og lagring.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *