På vei til Næringslivsdagene på NTNU i Trondheim

Jeg er faktisk på flyet og blogger! Wohoo! Teknologien nå til dags altså. Det var ikke sånn da jeg var ung, da det var lov til å røyke på toalettene. Neida, det var ikke lov til det da jeg var liten. Jeg tror det aldri har vært lov til å spesifikt røyke på toalettene heller, men jeg tror man må tilbake til besteforeldregenerasjonen før noen husker når det var lov til å røyke på fly.

Uansett, det var ikke det jeg skulle blogge om i det hele tatt. Jeg sitter nå på flyet til Trondheim fordi jeg skal representere bedriften jeg jobber i på Næringslivsdagene på NTNU sammen med 5 andre. Det er en type karrieredag hvor vi skal stå på stand og snakke med studenter om jobbmulighetene de har der jeg jobber. Det blir nok veldig spennende. Jeg har gjort lignende ting før, men det var på videregående skoler og på Utdanningsmessen som representant for Høgskolen i Bergen, så helt det samme blir det jo ikke. Dessuten er jeg ikke student, og vet hva jeg jobber med ikke bare forteller om hva jeg tror jeg kommer til å jobbe med.

Jeg prøver å finne et bilde enten av NTNU eller av Trondheim, men det var å stille litt for store krav til internetten på flyet.
Jeg tenkte å senere lage et innlegg om hva en ingeniør gjør, eller rettere sagt hva jeg gjør. Alle gjør jo ikke det samme. Men det får bli når jeg ikke må holde pusten når jeg legger ut innlegget i frykt for at alt jeg har skrevet skal forsvinne.

Jeg har ikke vært i Trondheim siden jeg var 13 år. Da jobbet jeg på Hurtigruten i arbeidsuken, og det eneste jeg egentlig husker er at vi var utenfor Nidarosdomen og ikke gikk inn. Jeg husker ikke om det var fordi det var stengt eller fordi vi ikke gadd. Denne gangen får jeg se litt andre ting. Jeg har noen timer etter vi lander. Da skal jeg møte sexy Selda, som er en venninne fra Bergen (eller hun er jo ikke fra Bergen, men vi var begge standupere i Bergen da vi bodde der) og en annen kompis fra Uib som ikke er like eksponert på internett så han får ingen link.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *