På scenen på Elsker i Oslo!

På tirsdag stod jeg endelig på scenen igjen 😀
Det er ikke like lett å kombinere med full jobb og pendling, men så lenge jeg kan stå innimellom ihvertfall så er jeg fornøyd.

Jeg var kveldens headliner (wohoo). Det betyr at jeg er sist og ikke kunne se så mye på de andre fordi jeg måtte forberede meg, men alle gutta jeg stod med var veldig flink.

Elsker er en homseklubb, og selv om jeg er veldig komfortabel med homofile, er jeg tydeligvis ikke så dreven i å snakke om det foran homofile mennesker (selv om ikke alle var homofile der.. statistisk sett ihvertfall).
Jeg klarte å si ting som «jeg er jo eneste jenten her på scenen idag… eneste ordentlige jente ihvertfall».. og tok meg selv i at det var veldig slemt 🙂 Heldigvis lo bare publikum av det, og skjønte at jeg ikke var ond.

Men backstagen på en homseklubb er litt annerledes enn andre backstager jeg har sett:

Kanskje fordi vi delte backstage med et drag-show. Men det var så mye gøy der!! Kostymer og glitter.. og symaskin! De har det kanskje på en teaterbackstage også, men der har jeg ikke vært.

Nå blogger jeg bare instagrambildene mine. Det er kanskje litt juks, men jeg glemmer alltid å ta bilder med ordentlig kamera når jeg skal på scenen. Er litt andre ting som er i fokus da. Men denne gangen husket jeg ihvertfall å ta noen bilder med mobilen.

Showet har begynt! og jeg sitter og smugtitter på publikum. Men de var ikke så langt unna at de ikke så meg altså.. så vi måtte lukke døren.

..sist og minst: Ellinor!

Det var 95% jenter i salen. Vanligvis er det overvekt av jenter altså (det hørtes litt ut som om jeg mente overvektige jenter), men ikke så mange. Det var flaks, for jeg snakket mye om mensen.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *