Jeg er gammel!

Jeg må slutte å lese artikler som dette:

Fra Klikk.no

Om hvordan aldring av kroppen skjer fra 25 årsalderen. Jeg er jo en «gammel dame» på snart 29 (ja nå kommer alle over 29 til å hate, men det får bare være. Jeg hater når folk på 22 sier det samme).
Etter innlegget om hvor kule tingene var de hadde på Ellos, sa mannen min: «Kanskje det ikke er Ellos som har blitt kult, kanskje det er du som har blitt gammel».
Og jeg tenkte «Ånei, hva har jeg blitt?». For 5 år siden hadde jeg ledd av at jeg skulle bestille gardiner på Ellos, og syns klærne på Cubus blitt finere.
Noen 29 årskrise kommer jeg nok ikke til å få, for 27-28-29 er egentlig det samme (sier jeg til meg selv), det er slutten av 20-årene. Krisen fikk jeg da jeg ble 27 og ikke lenger var i midten av 20-årene, men i slutten.

Da jeg var 19 år husker jeg at jeg sa en gang at jeg var blitt for gammel til å feste hele tiden. Da lo de jeg sa det til (som var sånn 25), og sa «bare vent, du har jo ikke festet skikkelig enda en gang». De fikk helt rett. Nå, 10 år senere sier jeg det samme. Ingen ler. Sikkert fordi de tror på meg.

  Follow my blog with Bloglovin

3 Comments

  1. Jeg følger deg allerede. 😉
    Vel, jeg fyller 31 år i år, og føler meg veldig gammel. I kroppen alltså. I hodet er jeg fortsatt sånn ca 20 år, og noen ganger 14. Det er ganske deilig og ganske slitsomt noen ganger. Jeg prøver å tenke at det er så sinnsykt mye jeg skal oppleve før jeg føler meg gammel, og at jeg allerede har fått gjort det meste som jeg planla å gjøre når jeg var liten. Ok, jeg har ikke reist så mye, og jeg er fortsatt ikke journalist eller tolk, men vaffaan. 😉

  2. Hehe.. kjenner meg igjen! Føler meg ikke så gammel, men jeg vet at jeg er det :/
    Har fått gjort en del selv da, men jeg husker når jeg var 16 sa jeg at jeg skulle ha barn nå jeg var 26, det har jeg ikke :-p

  3. Endelig ikke bare meg som har x7-årskriser. Hadde, som deg, krise når jeg var 27. Fikk krise igjen når jeg var 37( slutten av 30-årene, snart 40). Det positive er at det var kanongøy å fylle 40. Bare koste meg, hadde tross alt foreberedt meg mentalt i 3 år. Neste krise inntrer for meg om 6 år,da er jeg 47. Men det BLIR jo krise. Har da desidert begynt på siste halvdelen, og 50årslag er aldri gøy. Der sier alle regler at det skal serveres snitter og portvin, og jeg vet egentlig ikke hva portvin er en gang….

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *