Ellos er ikke det det en gang var, og ikke jeg heller.

Fra Ellos.no

Jøss, de har jo faktisk ordentlige ting på Ellos. Jeg husker Ellos som kjipe, kjedelig klær som mamma bestilte som jeg ikke ville gå med da jeg var liten. Men nå har jeg kjøpt hattehylle, skohylle og gardiner! Også har de Zara Home.. wohhoo!

Nå kommer en av venninnene mine fra Bergen til å bli veldig bekymret her. Jeg fikk en bekymret telefon henne da jeg hadde kjøpt rekkehus i Ski. Hun var redd for at jeg skulle bli en sånn som bare snakket om gardiner og hus og hjem.
Men litt «sånn» har jeg jo blitt. Min kjære lo godt da jeg det eneste jeg kjøpte på flyplassen i Amsterdam var et par med grytekluter (som jeg i tillegg klarte å ødelegge ved å vaske på 60 grader, så så husmor var jeg tydeligvis ikke). Men de var veldig fine. Hvite med kuer på.
Det går an å ha fine gardiner, uten at det bare er det man snakker om. Akkurat som om det går an å ha fine barn, uten at det er det eneste man snakker om (ja, det går an), og ligge med fine menn uten at det er det eneste man snakker om (ja, det går an).

Det var forresten samme diskusjon for 12-13 år siden, men da gjaldt det sminke. Og vi sminker oss alle sammen idag (det var litt løgn, ikke alle jeg var med da gjør det)! Vi bare begynte å sminke oss (og kjøpe fine gardiner) litt senere enn alle andre.. Så derfor må jeg lese artikler som dette:

Nyeste nyttårsforsett: Slutte å unnskylde at jeg har blitt (elli)husmor! 😉

2 Comments

  1. Hihi, sånn går no dagan. 😉
    Jeg har veeeldig lyst å ha flotte gardiner, kjøpe interiør og snakke om det hele dagene, men det er ingen som gidder å høre på meg. Og jeg har heller ingen penger. Bløø.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *