Nå får ikke ungene i Ski lage dorullnisser lenger!

Fra Østlandets Blad

På Østlandets blad kunne man idag lese denne saken om en far som stanset en barnehage i Ski fra å lage dorullnisser.

Stakkars unger! De må jo få lov til å lage julepynt av bosset fra badet! Denne historien rørte meg, og det har jeg tenkt å gjøre noe med. Jeg har samlet masse rosa og grønt libresse-papir som de kan lage julelenker av. Så hvis denne barnehagen vil ha dette, så kan de bare sende meg en mail så skal de få alt sammen 🙂 Og hvis noen har andre forslag til julepynt man kan lage rett fra søppelbøtta (nå gremmes vel alle bergensere.. ja jeg vet det heter boss-spann!) på badet, så skriv det i kommentarfeltet!

God jul 😀

4 Comments

  1. Pinnarna på qtipsen blir fina att använda om man klipper bort ändarna. Kan användas som stavar till dorullsnissar =D.
    Stå på dig!!!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *