Hvor er overlevelsesinstinktene mine??

Etter å ha spist skiver tre dager på rad i lunsjen på jobben (med helg i mellom), og syns det smakte rart alle dagene; var det ikke før noen andre reagerte at jeg og turde å si noe. Ikke at jeg er så pysete at det gjør noe. Men jeg innbilte meg at det bare var meg og at det ikke smakte rart!
Hvor er overlevelsesinnstinktene mine?? Dette er ikke første gangen! Jeg drakk en gang nesten en hel vanilje-Cola som jeg trodde var en vanlig Cola før jeg oppdaget at noe var falt. Jeg tenkte «Hmm… smaker den litt annerledes, nei den gjør jo ikke det….. jo den gjør jo det» og fortsette å drikke. En annen gang spiste jeg TO bedervede reker. Ikke en liten bit av en, nei to. Og det var en annen som sa de var bedervet først..

Nå var det sist jeg sjekket ikke veldig skadelig (utover det åpenbare usunne) å drikke vanilje-Cola, det bare er ikke godt. Å spise smør som smaker blåskimmelost, det kan være farlig! Åja, jeg har googlet både listeria og mikroorganismer. Og det er rett før jeg begynner å saumfare lommelegen.no for mulig diagnose. Jeg har jo ingen andre symptomer enn kvalm, og jeg har vært fin hele helgen så egentlig er det nok ikke noe galt med meg i det hele tatt, bortsett fra manglende overlevelsesinstinkter. Hadde jeg levd i steinalderen hadde jeg vært død nå. Det er riktig uavhengig av overlevelsesinstinkter. Men jeg skrev det likevel.

Det blir ihvertfall Tine Meierismør fremover..

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *