En liten oppdatering

Hvis noen har vært innom bloggen flere ganger de siste dagene, så har dere kanskje latt merke til at utseende på bloggen endrer seg. Men jeg blir nok fornøyd til slutt, så da endrer det seg ikke mer.

På standupen i forrige uke kom det ca 19 stk. Det er ikke så veldig mange akkurat. Da blir det litt som å være på et forspill der man ikke kjenner så mange, og så reise seg opp å snakke.

Det er bare i Oslo det er lov å gå med så korte shortser når det er minusgrader ute.

Men det er hobbyen min, og jeg gjør det jo fordi jeg syns det er gøy 🙂 Selv om jeg innimellom lurer på om det er en form for selvpining.
Det er mye lettere å stå foran 100 stk, selv om det kanskje høres mye skumlere ut. Men det er jo en utfordring når det er så få, og på en måte kan man jo se på det som en organisert øving.

Det er ganske annerledes å drive med standup enn den vanlige jobben min som ingeniør. Men jeg trenger å få utløp for det kreative i meg også. Selv om det var litt lettere å drive med mens jeg enda var student. Eller bare student heter det vel. Jeg har jo jobbet 100% ved siden av studiene omtrent hele masteren, da var det ikke mye tid til å drive med standup utenom.
Men nå som jeg «bare» har vanlig jobb og ingen studier har jeg endelig fått tid til å begynne å stå litt igjen 🙂

Neste gang er 21. november på Dattera til Hagen, og 22 november på Teaterfabrikken i Ålesund.

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *