Tilbake på scenen :)

Etter noen mnd med masterskriving, bryllupsforberedelser og ny jobb var jeg endelig tilbake på scenen igår! Jeg glemte (som vanlig) å få noen til å ta bilde når jeg stod, så jeg kan legge ved et gammelt (for de som ikke vet hvordan Josefines Vertshus ser ut på innsiden, kunne jeg jo bare løyet og sagt at det var der):

Jeg tror jeg leker kinesisk på dette bildet  

Det var gøy å stå igår. Fikk prøvd en del nytt, selv om jeg feiget ut på to av de og tok gammel istedet :-p Så plutselig at det egentlig ikke var noe skikkelig poeng på de. Så de får spares til en annen gang. Jeg hadde tilogmed  min første imitasjon! Av hun irriterende bergenseren i Luksusfellen. Det eneste jeg gjorde var vel egentlig å si «jeg» istedefor «eg». Det er samtidig også en imitasjon av Cecilia Brækhus.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *